Sportske vesti Vesti

AK Atina na Beogradskom atletskom trofeju

Atletski klub Atina je nastupio sa dva takmičara na tradicionalnom takmičenju pod nazivom Beogradski atletski trofej, koje je okupilo do sada rekordan broj takmičara, skoro 1.000, u svim uzrasnim kategorijama, i svim atletskim disciplinama.

  • Atletski klub Atina je u izuzetnoj jakoj konkurenciji došao do plasmana među prvih 8 u bacačkim i trkačkim disciplinama. Debitant Marija Vojtečki je zauzela 5. mesto u bacanju medicinke teške 1kg, sa rezultatom od 7.49 m, dok je Minja Milojević zauzela 6. mesto u trci na 150 metara, sa vremenom od 30.27 sekundi, a rezultat bi sigurno bio vredan i zlatne medalje da je nike omeo pad u toku trke, kažu u AK Atina.

U AK Atina kažu i da su se organizatori, Beogradski atletski klub i Predrag Momirović, svojski potrudili da svi ponesu lepe utiske sa takmičenja.

  • Ovim takmičenjem je počela sezona mitinga u dvorani, a sledeći nastup je Miting budućih šampiona, u organizaciji AK Partizan iz Beograda, koji će biti održan sledećeg vikenda u Beogradu, kažu u AK Atina.

Ostale vesti