Bela Crkva Vesti

“Aleksandar Vučić – Za našu decu” prva predata lista u Beloj Crkvi

Lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” Opštinskog odbora Srpske napredne stranke prva je u Beloj Crkvi koja je predata Opštinskoj izbornoj komisiji za predstojeće lokalne izbore, zakazane za 26. april.

Izbornu listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu” predali su kandidati za odbornike, na čelu sa prvim na listi Nenadom Živanovićem.

Odmah posle raspisivanja lokalnih izbora, stanovnici opštine Bela Crkva, u velikom broju, došli su u prostorije Opštinskog odbora SNS Bela Crkva, kako bi dali svoje potpise za listu i izrazili svoju podršku boljoj budućnosti Srbije i viziji Aleksandra Vučića.

  • Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su za Belu Crkvu i Srbiju učinili više nego sve stranke skupa od uvođenja višestranačja. To naši građani znaju, to naši građani vide i Srpska napredna stranka ubedljivo će pobediti na svim nivoima vlasti, rekao je Nenad Živanović, posle predaje liste za odbornike Skupštine opštine Bela Crkva.

Na Opštinskoj izbornoj komisiji je da proveri ispravnost predatog materijala, posle čega se izborna lista verifikuje. U slučaju nepravilnosti, predavač liste ima pravo da iste ispravi u roku od 48 sati.

Ostale vesti