Kultura Vesti

Alisa u novogodišnjoj zemlji čuda napunila NP Sterija

Predstava za decu “Alisa u novogodišnjoj zemlji čuda” održana je pred brojnom publikom NP “Sterija”.

Od oduševljene publike učesnici su nagrađeni gromoglasnim aplauzom. Sala NP Sterija bila je puna, na oduševljenje svih. Gledaoci su uživali u čaroliji poznate bajke i njenih likova, ali adaptirane u savremenijem stilu, pitkog i vedrog teksta, protkanog pesmom hora i plesom sjajnih plesača.

Tim ovog projekta činili su Aleksandra Ivanov koja predvodi članice Acro dance studija Super Star uz asistenciju Marije Mrkaja, Sonja Matanov-Jerković ispred Dečjeg hora Raspevano srce, Ivan Kostić ispred Udruženja muzičara SAX, Zorana Tomić sa glumcima iz udruženja Vršačka afirmacija umetnika ARS.

Muziku i ozvučenje radili su Milan Nestorov-Čapa i Aleksandar Jerković, video podršku dao je Branislav Vila, Jovana Mrkaja radila je grafički deo, uz saradnju NP Sterija, TV Banat i foto Doša, a Swisslion se pobrinuo da preko stotinu dece, koliko ih je učestvovalo, bude nagrađeno slatkišima.

Zahvalnost za ovakvo veče ide i roditeljima ovih vrednih i predanih mališana, čija je umetnost doprinela da svi zajedno uživaju u ovoj večeri i na najbolji način privedu kraju 2019. i sa osmehom i punog srca dočekaju 2020. godinu.

Organizatori, uz nadu da će umetnost odneti pobedu i naredne i svake sledeće godine, žele svima svaku sreću, zdravlje i raspevana srca do sledećeg susreta uz zahvalnost svima koji su doprineli da ovo veče bude čarobno.

Ostale vesti