Hronika Vesti

Bahati dr Vešović pobegao sa mesta saobraćajnog udesa!

Vozilo Javnog komunalnog preduzeća Drugi oktobar pretrpelo je štetu danas u ulici Prva Nova. Dok su postavljali novi gasni priključak, dr Goran Vešović je, u tuđem vozilu, izlazeći u rikverc, udario u autoprikolicu JKP Drugi Oktobar i polomio štop svetlo.

  • Prvo nam se učinilo da je to namerno uradio, jer je, posle udara, dao gas i udario opet, čime je naneo još veću štetu na autoprikolici, koju koristimo za prevoz radnih mašina. Samo je odmahnuo rukom i napustio mesto udesa. Kako je rekao, “žuri za Beograd” i “nema vremena”. Rekao je pred nama i da vozilo kojim je upravljao nije njegovo, kaže jedan od radnika JKP Drugi Oktobar koji je bio na licu mesta.

Radnici JKP Drugi Oktobar, kojima je ovakvo ponašanje bilo sumnjivo, obavestili su saobraćajnu policiju o nezgodi, kao i o bahatom ponašanju dr Vešovića. Naglašavamo, vozilo koje je oštetio je vlasništvo svih građana Grada Vršca, a dr Vešović očigledno misli da mu je sve dozvoljeno, čak i kada uništava gradsku imovinu.

  • Pozvali smo policiju jer smo smatrali da treba da ustanove u kakvom je stanju vozač koji na par metara ne vidi vozilo sa priključkom dugačko sedam metara. Možda mu nije dobro, možda je nešto drugo u pitanju, ali aludira da bi mogao da ugrozi druge učesnike u saobraćaju, kaže jedan od radnika JKP Drugi Oktobar, naglašavajući da je njihovo vozilo bilo pravilno obeleženo.

Ostale vesti