Sportske vesti Vesti

BELJIN: Doživljavam drugu mladost

Omladinski fudbalski klub Vršac, posle naporne polusezone, započeo je proces stvaranja još jače ekipe. Kako kažu, da bi bili jači, tim koji je sakupio najviše bodova u poslednjih 25 godina, pre svega treba zadržati na okupu.

  • Stub odbrane našeg kluba Danijel Beljin među prvima je obavio razgovor sa Nenadom Mijailovićem. Tisa ima posebnu ulogu u ovom timu, godinama je u klubu, neophodan je nama, može još mnogo da pruži. Jedini je igrač koji je u radnom odnosu, ali on ima veliku želju da i dalje igra na ovom nivou, srećan sam što nastavljamo saradnju, ne krije zadovoljstvo direktor i trener OFK Vršac.

Neprelazni defanzivac, po mišljenju mnogih, igra najbolji fudbal u karijeri. Pitali smo ga za utiske posle uspešne jeseni.

  • Imamo sjajnu jesen iza nas, hoćemo još bolje proleće, nisam imao dilemu kada sam seo sa ljudima iz kluba. Iako je teško zbog mojih obaveza na poslu, rano je da se oprostim od srpskoligaškog fudbala. Ovo je za mene najbolja godina od kada sam u klubu, atmosfera je odlična, uživam u klubu, osećam se kao mladić, komentar je tridesettrogodišnjeg Danijela Beljina.

U OFK Vršac ističu da je Danijel Beljin za ovaj klub odigrao 156 zvaničnih utakmica.

  • Jedan je od rekordera po broju nastupa. Biće ih još … Tisa je naš, zaključuju u OFK Vršac.

Ostale vesti