Vesti

DOSTA JE BILO: “Coca Cola” službenim autom protiv medija i građana!

Komercijalista Coca Cola HBC Srbija Duško Perin, koji se na društvenoj mreži predstavlja kao “javna ličnost” i “ovlašćeno lice” GG DJB za Vršac, nastavlja sa govorom mržnje usmerenim protiv javnih registrovanih glasila i političkih organizacija koje ne dele njegovo mišljenje. I sve to iz službenog vozila Coca Cola HBC Srbija.

Da li i to spada u opis posla komercijaliste Coca Cola HBC Srbija? Da li u opis posla komercijaliste Coca Cola HBC Srbija spada i obaveza vlasnika i gostiju ugostiteljskih objekata da slušaju Perinova politička naklapanja kada im doveze robu Coca Cola HBC Srbija?

Njegovo je pravo da ima lično mišljenje. Ali, šta o njegovom mišljenju kaže Coca Cola HBC Srbija, jer se on političkim aktivizmom na najmizerniji način bavi iz njihovog službenog automobila? Da li Coca Cola HBC Srbija stoji iza ovakvog primitivnog ponašanja Perina, koji službeni automobil koristi za sve svoje političke aktivnosti?

Službenim automobilom Coca Cola HBC Srbija, tokom radnog vremena, Perin se juče dovezao u prostorije DJB, gde je nasrnuo na novinarke Televizije Banat i RTS. Ljut što je razotriven novi pokušaj obmane vršačkih penzionera, pokušavao je novinarkama da zabrani ulaz, potom da ih izbaci i da im ne dozvoli da se bave svojim poslom. Potom se službenim vozilom Coca Cola HBC Srbija odvezao do TV Lav, gde je prozivao glavnog i odgovornog urednika. Da li je to u opisu posla komercijaliste Coca Cola HBC Srbija?

Da li je stav Perina i zvanični stav Coca Cola HBC Srbija prema lokalnim medijima u Vršcu s obzirom da je Perin na novinarke nasrnuo bukvalno iz službenog automobila? Da li je stav Perina prema političkim opcijama koje su, za razliku od njegove, ozbiljne, ujedno i zvanični stav Coca Cola HBC Srbija, s obzirom da njihov službeni automobil prevozi Perinove političke pamflete i iz tog službenog automobila Perin, tokom radnog vremena, vređa neistomišljenike na društvenim mrežama?

Da li je prošle godine Coca Cola HBC Srbija izdala nalog Perinu da njihovim službenim automobilom, u više navrata, učestvuje u blokadi međunarodnog pravca Beograd – Temišvar, kod skretanja za Vršac, ili je on to učinio na svoju ruku?

Ako je to učinio na svoju ruku, građani Vršca i svi drugi koji su bili onemogućeni da koriste ovaj putni pravac zaslužuju izvinjenje od Coca Cola HBC Srbija, jer je njihov službeni automobil zaustavljao saobraćaj. Perin ga je samo zloupotrebljavao.

Autor: Open View doo snosi punu krivičnu i materijalnu odgovornost za ovaj tekst

Ostale vesti