Vesti

Gradonačelnica obišla hitne radove u Sinđelićevoj

Gradonačelnica Dragana Mitrović i član Gradskog veća Miloš Vasić obišli su danas hitne radove kod mosta u Sinđelićevoj ulici koji se sprovode na osnovu zahteva građana koji su imali pritužbu na neprijatne mirise i neposrednu opasnost od poplava u slučaju obimnijih padavina.

Posle obilaska terena od strane nadležnih organa u prethodna dva dana, lokalna samouprava naložila je hitnu intervenciju na delu toka potoka Mesić ispod i u okolini mosta u Sinđelićevoj ulici.

Ova intervencija podrazumeva veoma složen tehnički poduhvat, na kojem su angažovana čak tri različita izvođača radova: Strabag, Vode Vojvodine i JKP Drugi Oktobar. Iz tog razloga, danas je na pomenutoj lokaciji došlo do obustave saobraćaja.

Zadovoljni građani koji žive u ovom kraju izrazili su zadovoljstvo što je lokalna samouprava preduzela sve neophodne mere radi rešavanja problema koji su oni prijavili pre samo četiri dana.

Gradonačelnica Dragana Mitrović pozvala je sve građane Vršca da prijave sve probleme za koje smatraju da urožavaju normalan život, a lokalna samouprava će uz nadležne službe reagovati u najkraćem mogućem roku.

Galeriju fotografija možete pogledati OVDE.

Ostale vesti