Članci poređani po datumu: sreda, 11 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 11 oktobar 2017

Vršac je jedan od gradova Vojvodine, kome su u Pokrajinskoj vladi uručeni poklon-kuponi namenjeni kupovini školskih torbi za prvake. Svečanom uručenju ove donacije u Novom Sadu, u ime grada Vršca, prisustvovala je članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu Tatjana Nikolić.

Objavljeno u Vesti

U Plandištu je počela realizacija prekograničnog projekta Rumunija - Srbija, pod nazivom "Pametne urbane usluge putem uniformnih standarda kvaliteta javne infrastrukture za veću energetsku efikasnost - BANATSMART".

Objavljeno u Vesti
sreda, 11 oktobar 2017 11:55

LE TOUR De SAX u Vršcu

Muzička škola "Josif Marinković" biće koodinator koncerta koji u Vršcu organizuju Societe Generale Srbija Institut français de Serbie/ Francuski institut u Srbiji & Belgrade Saxperience.

Objavljeno u Kultura

Gradska biblioteka Vršac, 19. oktobra, sa početkom od 19 časova, organizuje promociju knjige "Krčagovi i Vršac" Zorana Nikolića.

Objavljeno u Kultura

Crveni krst Vršac u četvrtak 12. oktobra, organizuje tradicionalnu "Trku za srećnije detinjstvo", koja je trebalo da bude održana u okviru Nedelje  deteta, ali je zbog nepovoljnih vremenskih uslova odložena.

Objavljeno u Vesti

Na najjačem Džudo turniru u Evropi "Borsa open" u  Mostaru (BIH) na kome je učestvovalo više od 1200 takmičara, iz ukupno 32 zemlje sveta, kombinovana ekipa iz Srbije, učestovala je za ekipu "Lokomotiva" iz Vršca i osvojila ukupno 14 medalja (3 zlatne, 4 srebrne i 7 bronzanih medalja) i u ukupnom plasmanu zauzela 4. mesto.

Objavljeno u Sportske vesti

Profesori Poljoprivredne škole "Vršac" Uroš Božanić, Jano Sič, Miodrag Petrićević i Zdravko Starc, učestvovali su na međunarodnoj konferenciji četvrtog festivala "Ko učim, gradim" u mestu Naklo, u Sloveniji.

Objavljeno u Vesti

Ministar za rad Srbije Zoran Đorđević najavio je danas još oštrije kontrole poslodavaca u cilju sprečavanja "rada na crno", uključujući i uvođenje "mobilnog inspektora" koji će proveravati da li je poslodavac uplatio doprinose za zaposlene.

Objavljeno u Vesti
sreda, 11 oktobar 2017 08:00

Pogledajte 12. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Koncert sastava "Vedran Ferizović trio" u Vršcu, zakazan je za četvrtak 12. oktobar od 20h, u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac.

Strana 1 od 2