Članci poređani po datumu: četvrtak, 12 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 12 oktobar 2017
JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike centralnog grejanja u naselju Hemograd, da je zbog kvara na toplovodu u ulici Lipa, dosšlo do prekida u snabdevanju sanitarnom toplom vodom. 
Objavljeno u Vesti

Vršački PSD "Železničar"  poziva sve zainteresovane da se priključe akciji "Bjelasica sa mojkovačke strane" koju organizuje Planinarsko društvo "Kinđa" iz Kikinde.V

Objavljeno u Sportske vesti

Prema prognozama RHMZ pred nama je pravo "Miholjsko leto", sledeće nedelje biće i 27 stepeni.

Objavljeno u Vesti

Danas je Evropski dan donora organa. U Srbiji oko hiljadu ljudi čeka na transplataciju, dok više od 150 hiljada građana ima donorsku karticu

Objavljeno u Vesti

Kada potrošač kupuje/naručuje robu preko interneta, on sa trgovcem zaključuje ugovor na daljinu. Specifičnost internet kupovine u odnosu na tradicionalnu kupovinu u prodajnom objektu ogleda se u tome što kod internet kupovine potrošač ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 12 oktobar 2017 08:42

"Dani Petru Krdua" u Vršcu

Književna opština Vršac (KOV) u subotu 14. oktobra organizuje manifestaciju "Dani Petru Krdua".

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 12 oktobar 2017 08:18

Počinje sezona gripa i respiratornih infekcija

U Južnobanatskom okrugu, prema podacima Zavoda za javno zdravlje Pančevo, počeo je nadzor praćenja nad oboljenjima sličnim gripu i akutnim respiratornim infekcijama SENTINEL nadzorom i Populacionim nadzorom.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 12 oktobar 2017 08:07

Danas je Miholjdan

Pravoslavni vernici danas obeležavaju praznik Svetog Kirjaka, u narodu poznatiji i kao Miholjdan. Prema narodnom verovanju, posle Miholjdana nastupa prava jesen koja je kalendarski već uveliko počela.

Objavljeno u Vesti