Članci poređani po datumu: petak, 13 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 13 oktobar 2017
petak, 13 oktobar 2017 14:08

Cena gasa neće biti menjana

Pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić održao je danas radni sastanak sa direktorima toplana i preduzeća za distribuciju prirodnog gasa sa teritorije AP Vojvodine, sa kojima je razgovarao o primeni obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti u toplanama, kao i o pogonskoj spremnosti energetskih subjekata za predstojeću grejnu sezonu 2017/2018. godine.

Objavljeno u Vesti

Novi zakon o bezbednosti saobraćaja donosi izmene u načinu obuke, ali uvodi i neka pravila u saobraćaju po ugledu na rešenja iz Evropske unije.

Objavljeno u Vesti
petak, 13 oktobar 2017 11:36

Bazar zdravlja u ponedeljak u Vršcu

Dom zdravlja Vršac u saradnji sa gradom Vršac, u ponedeljak 16. oktobra, povodom Svetskog dana hrane organizuje Bazar zdravlja.

Objavljeno u Vesti

Gradski ragbi klub Vršac (GRK Vršac) u nedelju 15. oktobra na Gradskom stadionu dočekuje Ragbi klub Dinamo 1954 iz Pančeva.

Objavljeno u Sportske vesti

Već šesti put po redu u organizaciji Književne opštine Vršac održaće se "Dani Petru Krdua".

Objavljeno u Kultura

Sigurnosni pojas se bezbroj puta pokazao kao nezamenljiva oprema za spašavanje života, ali iz nekog razloga većina putnika veruje da na zadnjoj klupi ne moraju da ga koriste jer tamo, valjda, zakoni fizike ne važe.

Objavljeno u Vesti

Opšta bolnica Vršac obaveštava sugrađane da će u nedelju 15. oktobra, u vremenu od 8 do 16 časova, biti organizovana druga u nizu akcija besplatnih  preventivnih pregleda.

Objavljeno u Vesti

Crveni krst Vršac je na Gradskom stadionu, povodom Nedelje deteta organizovao je tradicionalnu "Trku za srećnije detinjstvo".

Objavljeno u Vesti

Ruski film "Ana Karenjina:Sećanja Vronskog" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 19. oktobra u 18:30 h.

Objavljeno u Kultura