Članci poređani po datumu: ponedeljak, 16 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 16 oktobar 2017

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je u razgovoru sa predstavnicima Saveza slepih Srbije naglasio da će državani organi učiniti sve koliko mogu da pomognu u rešavanju problema sa kojima se slepi i slabovidi suočavaju tokom svakodnevnog života.

Objavljeno u Vesti

Predlog zakona o dualnom obrazovanju koji je Vlada Republike Srbije uputila u skupštinsku proceduru trebalo bi da omogući efikasnije obrazovanje, kao i zapošljavanje mladih odmah posle srednje škole.

Objavljeno u Vesti

U Vršcu je održan 4. Međunarodni festival saksofona, pod pokroviteljstvom Francuskog instituta Srbije, grada Vršca i Muzičke škole "Josif Marinković".

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 16 oktobar 2017 10:48

Vlahović krši zakon, a krivi politiku

Željko Vlahović potpredsednik "Swissliona", posle lošeg odabira izvođača i pokušaja izgradnje kapitalnog pogona bez građevinske dozvole, namerno se konfrontira sa lokalnom samoupravom i lažno proizvodi sukobe, kako bi u njih uvukao Rodoljuba Draškovića, vlasnika ove konditorske kompanije.

Objavljeno u Vesti

Razvojni fond Vojvodine (RFV) raspisao je Konkurs za dugoročne kredite za nabavku nove poljoprivredne mehanizacije. Proizvođači su tako dobili mogućnost da po veoma povoljnim uslovima nabave potrebnu mehanizaciju. Moguće je i da će resorni sekretarijat uskoro raspisati konkurs te će poljoprivrednici koji nabave mehanizaciju dobiti mogućnost da refundiraju deo uloženog novca.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 16 oktobar 2017 09:40

Tri medalje za vršačku "Lokomotivu"

Takmičari vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" osvojilli su tri medalje na 8. Trofeju Beočina u organizaciji JK Cement Beočin.

Objavljeno u Sportske vesti
ponedeljak, 16 oktobar 2017 08:03

Pogledajte 13. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video
ponedeljak, 16 oktobar 2017 07:51

Prvi bodovi i pobeda Vršca u KLS

Vršac je osvojio prve bodove u novoj sezoni Košarkaške lige Srbije slomivši otpor Beovuka u drugom poluvremenu, rezultatom 

Objavljeno u Sportske vesti

Kulturni centar Vršac u okviru serije predavanja iz oblasti kulture duha, večeras od 18 časova organizuje predavanje pod nazivom SOLA SCRIPTURA (Kako nam Bog govori?).

Objavljeno u Kultura

Novi horor/triler film "Maska od kože: Početak" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je petak 20. oktobra u 21h.

Objavljeno u Kultura