Članci poređani po datumu: utorak, 17 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 17 oktobar 2017

Grad Vršac obezbedio je dva auto sedišta namenjena prevozu mališana iz hraniteljskih porodica, i dece i koja su zbrinuta u ustanovama socijalne zaštite. 

Objavljeno u Vesti

Od 23. oktobra širom Srbije kreće akcija potpisivanja peticija za doživotni zatvor za ubice dece. Potpise za uvođenje doživotne kazne zatvora za ubice dece Fondacija "Tijana Jurić".

Objavljeno u Vesti
utorak, 17 oktobar 2017 10:58

Pogledajte 14. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Vrščanin Vokoun Anton zauzeo je ubedljivo prvo mesto u kategoriji Men fitnes classic 1 bodibilding, na takmičenju u Bodibildingu i fitnesu World Cup koje je održano u Pančevu u organizaciji World fitnes federation WFF i Nabba federacije.

Objavljeno u Sportske vesti
JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike u naselju Hemograd, da je zbog kvara na toplovodu došlo do prekida u snabdevanju potrošača prirodnim zemnim gasom i sanitarnom toplom vodom.
Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac nagrađena je na 13. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija "Kofer slova" u organizaciji Turističke organizacije Grada Kruševca.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike da će zbog radova na mreži gasovoda, doći do prekida u snabdevanju prirodnim zemnim gasom potrošača u delu ulice Stepe Stepanović i delu ulice Školski trg.

Objavljeno u Vesti

Osmočlana ekipa vršačkog PSD "Železničar" učestvovala je u još jednoj zahtevnoj planinarskoj akciji.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 17 oktobar 2017 07:53

"Moj mali Poni" u bioskopu Centra Milenijum

Animirani sinhronizovani film "Moj mali Poni" na repertoaru bioskopa Kongresno muzičke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 19. oktobra u 16:30h, i u petak 20. oktobra u 16:30h.

Objavljeno u Kultura