Članci poređani po datumu: sreda, 18 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 18 oktobar 2017

Vlada Srbije trebalo bi u četvrtak da usvoji novi Zakon o bezbednosti saobraćaja. Biće smanjene kazne za manja prekoračenja brzine i vožnju zaustavnom trakom; produžiće se važenje probne vozačke dozvole i smanjiti dozvoljeni nivo alkohola u krvi.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac, u četvrtak 19. oktobra, sa početkom od 19 časova, organizuje promociju knjige "Krčagovi i Vršac" Zorana Nikolića.

Prema najavama meteorologa, za vikend nas čeka blagi pad temperature, ali meteorolozi prognoziraju da nas do kraja oktobra ne očekuje neka velika hladnoća.

Objavljeno u Vesti
sreda, 18 oktobar 2017 09:43

Grčka uvodi boravišne takse za turiste

Turiste u Grčkoj sledećeg leta očekuje neprijatna novost – Grčka uvodi boravišne takse za turiste.

Objavljeno u Vesti

Rukometaši vršačke Mladosti poraženi su u četvrtom kolu PRLS od gostiju iz Bakog Jarka (Mladost TSK, rezultatom (12:16) 24:28 . 

Objavljeno u Sportske vesti

Poljoprivredna škola Vršac u saradnji sa Službom za transfuziju Opšte bolnice Vršac, 23. novembra organizuje akciju dobrovoljnog davalaštva krvi.

Objavljeno u Vesti
sreda, 18 oktobar 2017 08:18

KES "Izazov" tokom zime na novoj adresi

Vršački klub ekstremnih sportova "Izazov" tokom zimskog perioda, umesto na već dobro poznatoj lokaciji na Vršačkom bregu, radiće na novoj adresi, u ulici Vuka Karadzica 12 (sprat). 

Objavljeno u Vesti

Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o elektronskom dokumentu, elektronskoj identifikaciji i uslugama od poverenja u elektronskom poslovanju kojim će svim korisnicima biti omogućeno da preko svog mobilnog telefona koriste kvalifikovani elektronski potpis u transakcijama i elektronskoj komunikaciji, a elektronski dokument biće izjednačen sa papirnim.

Objavljeno u Vesti
sreda, 18 oktobar 2017 08:01

Vršac večeras dočekuje Krku

Košarkaši Vršca u okviru drugog kola ABA 2 lige, večeras od 18 časova u Centru Milenijum dočekuju Krku iz Novog Mesta. Trener Vršca Vladimir Đokić rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se domaćoj publici u predstojećem meču protiv Krke predstavi u najboljem svetlu.

Objavljeno u Sportske vesti