Članci poređani po datumu: utorak, 03 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 03 oktobar 2017

Ostalo je još par dana za prijavu radova za konkurs na temu "Hrani se pravilno i budi zdrav" koji organizuje Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" u okviru kampanje - Oktobar mesec pravilne ishrane 2017. godine i obeležavanja 16. oktobra "Svetskog dana hrane".

Objavljeno u Vesti

Sastanak pedijatrijske sekcije Srpskog lekarskog društva i Intersekcijskog aktva za intenzivnu negu i terapiju u pedijatriji održan je u Vršcu.

Objavljeno u Vesti
utorak, 03 oktobar 2017 11:12

"Vedran Ferizović trio" nastupa u Vršcu

Koncert sastava "Vedran Ferizović trio" u Vršcu, zakazan je za četvrtak 12. oktobar od 20h, u sali bioskopa Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac u okviru programa pod nazivom "Dani Gradske biblioteke" organizovala je Svečanu akademiju povodom 130 godina od osnivanja prve školske i javne biblioteke u Vršcu.

Objavljeno u Kultura

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Dom omladine Vršac (DOV) u subotu 7. oktobra , sa početkom od 20 časova, organizuje izložbu umetničkih fotografija pod nazivom "Dan i večnost".

Objavljeno u Kultura

Međunarodni festival klasike "Vršačka pozorišta jesen" po 25. put biće održan u vršačkom Narodnom pozorištu "Sterija" u periodu od 20. do 27. oktobra.

Objavljeno u Kultura

Novi naučno fantastični film "BLADE RUNNER 2049" na programu bioskopa Kongresno muzučke dvorane Centra Milenijum je u četvrtak 5. oktobra u 20:00h.

Objavljeno u Kultura
utorak, 03 oktobar 2017 08:07

Mr. Hyde u vršačkom Domu omladine

Dom omladine Vršac (DOV) u subotu 7. oktobra , sa početkom od 22 sata, organizuje još jedan muzički dograđaj.

Objavljeno u Kultura

Mala škola "Branko Radunković - Volja čini čuda" u sredu 4. oktobra sa početkom od 19 časova u Duhovnom centru "Sveti Teodor Vršački" (Sterijina kuća) organizuje Koncert za mir u duši i radost u srcu.

Objavljeno u Kultura