Članci poređani po datumu: petak, 06 oktobar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 06 oktobar 2017

Vojvođanski policijski sindikat (VPS) oglasio se saopštenjem povodom protesta Vojnog i Policijskog sindikata koji bi trebalo da bude u subotu u 14 sati ispred zgrade Predsedništva Srbije. Saopštenje prenosimo u celosti:

Objavljeno u Vesti

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, ugostila je danas ambasadora Japana Nj.e.g. Đuići Takahara.

Objavljeno u Vesti

Etno kuća "Dinar", vlasnika Zonai Dejana, dobitnik je Velike zlatne medalje Novosadskog sajma, za ambijetalnu celinu i vrhunski kvalitet ugostiteljskih usluga.

Objavljeno u Vesti

Potvrdu da je  Vršac grad koji je uvek dobar domaćin i privlačan za turiste dala je i stručna komisija Novosadskog sajma za kvalitet usluga iz oblasti turizma.

Objavljeno u Vesti

Jeziv zločin potresao je prethodne noći Belu Crkvu, kada je Ivan M. prvo nožem do smrti izbo suseda Jona M. zvanog Mujo, a potom pokušao da siluje komšinicu Dragicu Jovanović.

Objavljeno u Hronika

Međunarodni festival klasike "Vršačka pozorišna jesen" po 25. put biće održan u vršačkom Narodnom pozorištu "Sterija" u periodu od 20. do 27. oktobra.

Klub borilačkih veština Urban Jutsu i porodica Heđeši, 28. oktobra, sa početkom od 20 časova u sali Hemijsko- medicinske škole, organizuju "Veče borilačkih veština IN MEMORIAL HEĐEŠI DUŠAN".

Udruženje "Duševna oaza" i Centar za mentalno zdravlje Vršac, povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja (10. oktobra) u periodu od 9. do 11. oktobra, organizuju brojne aktivnosti.

Objavljeno u Vesti

Udruženje Duševna oaza i Udruženje "Leonardo" u saradnji sa SPB "Slavoljub Bakalović" i Gerontološkim centrom Vršac organizovali su likovnu koloniju pod nazivom "Boja duše". Na koloniji su nastala umetnička dela koja će biti predstavljena vršačkoj javnosti na prodajnoj humanitarnoj izložbi na 10. oktobra, u Gradskoj kući, na Dan mentalnog zdravlja.

Objavljeno u Vesti

Košarkaški klubovi Borac iz Čačka, Dinamik i Vršac, ipak, su doneli odluku da paralelno nastupaju u ABA drugoj ligi i Košarkaškoj ligi Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti