Članci poređani po datumu: utorak, 14 novembar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 14 novembar 2017

Savet za bezbednost saobraćaja Grada Vršca u saradnji sa Poljoprivrednom školom,i Agencijom za bezbednost saobraćaja i Policijskom stanicom Vršac PU Pančevo, organizovao je tribinu za učenike svih srednjih škola pod nazivom "Um na drum".

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede Republike Srbije i Fond za razvoj Republike Srbije raspisali su konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticaja razvoja preduzetništva kroz podršku investicijama u privredi.

Objavljeno u Vesti

Svetski dan dijabetesa obeležava se danas, a u Srbiji je registrovano 710.000 obolelih, od kojih je gotovo polovina radno sposobnog stanovništva.

Objavljeno u Vesti

Šahovski klub "Bora Kostić" Vršac u saradnji sa Sportskim savezom Vršac i pod pokroviteljstvom Grada Vršca organizuje "Pojedinačno prvenstvo Grada Vršca i ŠK "Bora Kostić" dečake i devojčice, đake osnovnih škola.

Objavljeno u Sportske vesti

Deseta radionica u okviru projekta SKAR projekta pod nazivom "Sakupljaža,kalkulaža, ambalaža i reciklaža (SKAR)" održana je Hemijsko-medicinskoj u Vršcu.

Objavljeno u Vesti

Mala škola "Branko Radunković - Volja čini čuda" u sredu 15. novembra od 19 časova u Duhovnom centru "Sveti Teodor Vršački" (Sterijina kuća) organizuje tribinu pod nazivom "Spomenik Karađorđu, putokaz našoj deci". Ulaz je slobodan.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Ronald Zeliger rekao je za RTS da ima investitora koji se spremaju da dođu u Srbiju, ali su najvažniji oni koji već rade ovde. Preduzeća Aksel, Bajer, Hemofarm i Leoni ulažu puno, istakao je Zeliger.

Objavljeno u Vesti

Gandijev nacionalni muzej iz Nju Delhija i Ambasada Indije u Beogradu u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac organizuju izložbu fotografija "Moj život je moja poruka - Mahatma Gandi".

Objavljeno u Kultura

Protekle nedelje javnost je uzdrmalo nekoliko slučajeva nasilja u srpskim školma. Ministar prosvete Mladen Šarčević tvrdi da je prethodni saziv ministarstva neopravdano štedeo na angažovanju pedagoga i psihologa, pa će se u borbi protiv nasilja u prestati sa tom praksom. Zato ćemo naći način da uštedimo na drugim stvarima, a da primimo nove ljude i pojačamo psihološko-pedagoške službe u školama, rekao je Šarčević za Večernje novosti.

Objavljeno u Vesti

Centar za mentalno zdravlje organizuje radionice engleskog jezika u Vršcu.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2