Članci poređani po datumu: četvrtak, 16 novembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 16 novembar 2017

Gerontološki centar Vršac, jedan je od od gerontoloških centara u  Srbiji, kome će u okviru velike društveno odgovorne akcije pod nazivom "Mesec solidarnosti sa starim licima" biti donirano 10 računara.

Objavljeno u Vesti

Narodno pozorište "Sterija" iz Vršca traži profesionalnog šminkera i frizera.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 16 novembar 2017 13:28

U Vršcu održana prva studentska konferencija

Prva studentska konferencija, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnu istraživačku delatnost, i u saradnji sa univerzitetom iz Arada i univerzitetom Sveti Kliment Ohridski iz Bitolja, održana je u Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače "Mihailo Palov" u Vršcu.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede i Fond za razvoj privrede Republike Srbije raspisali su Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju.

Objavljeno u Vesti

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" iz Vršca, domaćin je i organizator okruglog stola pod nazivom "Poboljšanje zdravstvene nege u neurologiji i psihijatriji - duži život".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 16 novembar 2017 09:34

Pogledajte 22. emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" realizuje informativni serijal  "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Turistička organizacija Vršac je organizator 8. izložbe praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine, pod nazivom "Praznične đakonije".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 16 novembar 2017 09:04

Poslodavci su obavezni da osiguraju svoje radnike

Poslodavci su dužni da zaposlene osiguraju od povreda na radu i profesionalnih oboljenja zbog naknade štete. Poslodavac ima obavezu da radnike osigura od smrti usled nesrećnog slučaja i trajnog gubitka radne sposobnosti, odnosno invaliditeta. Ako niste sigurni da li vas je poslodavac osigurao, tu informaciju možete i morate da dobijete od pravnika fabrike ili kompanije u kojoj ste zaposleni, na određeno ili neodređeno vreme.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 16 novembar 2017 08:28

Danas je Đurđic

U hramovima Srpske pravoslavne crkve danas se obeležava Đurđic. To je jedna od najčešćih slava srpskih porodica.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 16 novembar 2017 07:21

Vrščani bez energije u Kopru

Vršac je u Kopru pružio do neprepoznavanja slabu partiju i pretrpeo je drugi i najubedljiviji poraz u sezoni. Utakmica je završena rezultatom 77:55 u korist domaćina.

Objavljeno u Sportske vesti