Članci poređani po datumu: petak, 01 decembar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 01 decembar 2017

Vršački Dom zdravlja i Služba Hitne medicinske pomoći, u svom voznom parku imaju tri nova sanitetska vozila, namenjena prevozu pacijenata.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac će ove godine, novac iz budžeta namenjen proslavi i dočeku Nove Godine na Gradskom trgu, preusmeriti na najmlađe sugrađane, kaže za portal eVršac gradonačelnica Dragana Mitrović.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac stavio je na Javni uvid Predlog "Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima i ulicima Grada Vršca za period od 2017-2021. godine".

Objavljeno u Vesti
petak, 01 decembar 2017 13:02

Smena Rajka Guteše naredne nedelje

Direktor filijale "B" Poreske uprave Vršac Rajko Guteša naredne nedelje biće razrešen sa ove funkcije, nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Objavljeno u Vesti

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" posle tri meseca emitovanja i još toliko vremena prethodne aktivne pripeme uspešno, završila je realizaciju pokrajinskog projekta "3E vesti" koji spada u istraživačko novinarstvo o primeni savremenih tehničkih dostignuća u oblasti ekologije, ekonomije i energije.

Objavljeno u Vesti

Stonoteniserka Tijana Jokić članica STK "Vršac" i reprezentativka Srbije, nastavlja sa uspesima i na međunarodnim takmičenjima.

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 01 decembar 2017 11:52

Odbojkaški vikend u Vršcu

Ekipe vršačkog OK "Banat" ovog vikenda igraju važne utakmice u Centru Milenijum i sali OŠ "Mladost".

Objavljeno u Sportske vesti

Sportski savez Vršac obaveštava đake sa teritorije grada Vršca i opštine, da su određeni termini gradskih takmičenja u odbojci i košarci.

Objavljeno u Sportske vesti
petak, 01 decembar 2017 08:24

Karavan igre u vršačkom NP "Sterija"

Na sceni vršačkog Narodnog pozorišta "Sterija", 2. i 3. decembra gostuje Baletski karavan koga predvodi čuvena balerina Aja Jung.
petak, 01 decembar 2017 08:00

Danas je Svetski dan borbe protiv side

Danas, 1.decembra,  obeležava se Svetski dan borbe protiv side i to je prilika da se ljudi širom sveta ujedine u borbi protiv HIV-a, pokažu podršku prema ljudima koji žive sa HIV/AIDS-om i sete se onih koji su umrli.

Objavljeno u Vesti