Članci poređani po datumu: sreda, 06 decembar 2017
Članci poređani po datumu: sreda, 06 decembar 2017

Kandidat za direktora filijale "B" Poreske uprave Vršac je poreski inspektor Marica Sabo, nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac.

Objavljeno u Vesti

Na Facebook stranici "Moja Vojvodina, moj dom" osvanule su divne fotografije vršačkog sela Vlajkovac i okoline, čiji je autor Nenad.bds.

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 decembar 2017 12:06

"Stereo banana" ponovo u Vršcu

Dom omladine Vršac (DOV) 16. decembra , sa početkom od 22 sata organizuje nastup eksplozivnog niškog dvojca Stereo banana.

Ministarstvo finansija predložilo je povećanje neoporezivog iznosa zarade sa aktuelnih 11.790 na 15.000 dinara. Takođe, predloženo je i važenje olakšica za novozaposlene do kraja 2019. godine kao i uvođenje novih olakšica za poreze i doprinose za novoosnovane firme.

Objavljeno u Vesti

Vojvodina je u ovoj godini dobila i Razvojnu agenciju (RAV), čiji je osnovni zadatak podsticanje priliva stranih i domaćih investicija i pružanje podrške ulagačima. RAV je osnovan u februaru, pod okriljem Pokrajinske vlade i kao pravni sledbenik VIP fonda, a za direktora te institucije u septembru je odlukom Vlade imenovan Nikola Žeželj.

Objavljeno u Vesti
sreda, 06 decembar 2017 09:35

Unija studenata Vršac traži saradnike

Unija studenata Vršac traži saradnike, objavljeno je na zvaničnoj web prezentaciji ovog udruženja.
Objavljeno u Vesti

Članica Gradskog veća Tatjana Nikolić, zajedno sa predstavnicima vršačkih zdravstvenih ustanova, učestvovala je na Konferenciji pod nazivom "Zaštita žrtava seksualnog nasilja u Republici Srbiji – mogućnosti i izazovi", koju je organizovao Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Objavljeno u Vesti

Udruženje muzičara SAX Vršac organizuje novogodišnji koncert Dečjeg hora "Raspevano srce".

Objavljeno u Kultura

Premijera predstave Gospođe i policajac u izvođenju ansambla Profesionalne scene na rumunskom jeziku u NP Sterija, zakazana je za 13. decembrar, sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura