Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 decembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 07 decembar 2017

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike komunalnih usluga da je doneta Odluka o regulisanju načina, uslova i rokova plaćanja zaostalog dugovanja.

Objavljeno u Video

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović je u intevjuu za pančevački štampani i elektronski medij Start 013, ocenila 2017. godinu po pitanju infrastrukturnog opremanja grada, investicione klime i brojnih drugih pitanja, čije rešavanje direktno utiče na položaj svih stanovnika grada Vršca i vršačkih sela.

Objavljeno u Vesti

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2017. godini.

Objavljeno u Vesti

Gradski muzej Vršac u subotu, 9. decembra, sa početkom u 18, u zgradi "Konkordija" organizuje otvaranje segmenta stalne postavke pod nazivom "Sećanje na Paju Jovanovića".

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 07 decembar 2017 10:47

Priča iz starog Vršca: Prva Pajina hiljadarka

Jedan od najvećih srpskih slikara izradio najlepšu novčanicu u istoriji naše numizmatike. Na prefinjenom papiru Paja Jovanović oslikao kraljicu Mariju.Jedan od najvećih srpskih slikara izradio najlepšu novčanicu u istoriji naše numizmatike. Na prefinjenom papiru Paja Jovanović oslikao kraljicu Mariju.

Objavljeno u Vesti

Košarkaši Vršca u okviru 8. kola Druge ABA lige izgubili su u gostima od Rogaške.

 

Objavljeno u Sportske vesti

Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je Javni poziv za izradu slogana, koji će biti korišćen u kampanji za promociju mera populacione politike sa ciljem podsticanja rađanja u Republici Srbiji. 

Objavljeno u Vesti

Međunarodni dan volontera svečano je obeležen u Vršcu. Volonteri deluju prvi i svuda, poznato je. U Srbiji je aktivno blizu 70.000 volontera, a na svečanosti u Vršcu volontere je pozdravio ministar Zoran Đorđević i poželeo im da se pokret volontera i dalje razvija. 

Objavljeno u Video
četvrtak, 07 decembar 2017 08:27

Premijera predstave "Papagaji"

Premijera predstave "Papagaji" u Narodnom pozorištu Sterija zakazana je za 17. decembra u 18 časova na Velikoj sceni.

Objavljeno u Kultura

Predlogom zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom pravo na porodiljski dodatak prošireno je i na preduzetnice, poljoprivrednice i žene angažovane van radnog odnosa, kažu u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Objavljeno u Vesti