Članci poređani po datumu: petak, 08 decembar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 08 decembar 2017

Vršački carinici su se na graničnom prelazu Vatin susreli sa neobičnim pokušajem krijumčarenja cigareta i alkohola koji su bili sakriveni u rezervoaru za gorivo i prostoru za rezervni točak automobila. 

Objavljeno u Hronika
petak, 08 decembar 2017 15:38

Željko Lukajić pronašao novi angažman

Nekadašnji trener Hemofarma iz Vršca, Željko Lukajić, sada je seo na klupu ekipe iz Skoplja.
Objavljeno u Sportske vesti
petak, 08 decembar 2017 11:56

Učestvujte u humanitarnom kvizu "KvIzazov"

Klub Izazov u saradnji sa vršačkim udruženjem Eduakcija i uz podršku vršačkog Crvenog krsta i udruženja Dobro delo i Osmeh na dar, u nedelju 17. decembra od 17 časova, organizuje Humanitarni kviz.
Objavljeno u Vesti

Mesečna novčana naknada za nezaposlene od prvog dana naredne godine ne može biti niža od 22.390 dinara, niti viša od 51.905 dinara. 

Objavljeno u Vesti

Viši sud u Beogradu izrekao je danas prvostepenu presudu osmorici žandarma povodom napada na braću predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije tokom Parade ponosa 2014. godine.

Objavljeno u Hronika
petak, 08 decembar 2017 09:15

"Praznične đakonije" sutra u Vršcu

Tradicionalna vršačka manifestacija "Praznične đakonije" biće održana u subotu 9. decembra u hotelu "Srbija". Otvaranje manifestacije je u 11 časova.

Objavljeno u Vesti

Planinarsko smučarsko društvo "Vršačka kula" 16. decembra, sa početkom od 19 časova, organizuje "Veče uz druženje i muziku" u Planinarskom dom na Širokom Bilu.

Objavljeno u Vesti
petak, 08 decembar 2017 08:23

Ukida se sedam taksi u građevinarstvu

Predlogom izmena Zakona o republičkim administrativnim taksama predviđeno je ukidanje sedam taksi u oblasti građevinarstva, što će doneti uštede od šest odsto vrednosti objekta, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva.

Objavljeno u Vesti

Vršačka pesnikinja Sanja Veselinović predstaviće svoju prvu zbirku pesama "Izgubljena sećanja" u jednoj od beogradskih biblioteka "Petar Kočić".

Objavljeno u Kultura