Članci poređani po datumu: ponedeljak, 18 septembar 2017
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 18 septembar 2017

Ekipe EJ "Komunalac" JKP "Drugi oktobar" kompletno je očistila širi centar grada nakon manifestacije "Dani  berbe grožđa", koja je u našem gradu održana po 60. put.

Objavljeno u Video

Ekipa pionirki Streljačkog kluba Uljma" u sastavu Jovanović Milica, Ilin Milica i Jovančov Jelena osvojila je prvo mesto u disciplini trostav na Prvenstvu Vojvodine malim kalibrom, u Sremskoj Mitrovici.

Objavljeno u Sportske vesti

Na graničnim prelazima u Srbiji putnička vozila se danas zadržavaju do 20 minuta, a kamioni na Vatinu, kod Vršca, čekaju oko osam sati na izlazu iz zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Objavljeno u Vesti

Odgajivačnica "del Cuore Grande" Vrščanina Miće Joksića učestvovala je na Godišnjem prvenstvu Bokser kluba Nemačke, koje je održano u Aahenu na granici Nemačka - Belgija.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 septembar 2017 10:51

Pogledajte petu emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkom Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" nastavlja sa emitovanjem informativnog serijala "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Centar za mentalno zdravlje Vršac obaveštava sugrađane da u Centru, svakog utorka, u vremenu od 18 do 20 časova, svi zainteresovani mogu zakazati razgovor sa dr Katarinom Jevdić, savetnicom sistemske porodične terapije. 

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 septembar 2017 08:54

Velika pljačka "Velikog Brata"!?

Da li svojom eventualnom kandidaturom za gradonačelnika Beograda, Dragan Đilas planira da možda vrati Beograđanima one milione koje je na prevaru uzeo pre desetak godina kroz serijal „Velikog brata“?. Tačnije, 2007.godine, čista dobit firme čiji je Đilas bio suvlasnik bila je više od 4 miliona evra, piše portal Embargo.rs.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 septembar 2017 08:42

Završeni 60. "Dani berbe grožđa" u Vršcu

Sinoć je zvanično zatvorena 60. vršačka manifestacija "Dani berbe grožđa".

Objavljeno u Vesti

Učenici Poljoprivredne škole "Vršac" Snežana Lukačev i Jovanović Kosta maturanti smera Poljoprivredni tehničar otputovali su na studijsko putovanje u Nemačku.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 18 septembar 2017 08:09

Uskoro 10. MTB trka na Vršačkim planinama

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca u nedelju 24. septembra na Vršačkim planinama, organizuje 10. MTB trku XCO lige Srbije u planinskom biciklizmu.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2