Članci poređani po datumu: utorak, 19 septembar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 19 septembar 2017

Vršac je jedan od gradova u Srbiji, u kome je održana tribina "Srbija i EU - Obnovljivi izvori energije".

Objavljeno u Vesti
utorak, 19 septembar 2017 15:25

Pogledajte šestu emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkom Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" nastavlja sa emitovanjem informativnog serijala "3E VESTI".

Objavljeno u Video

Savez za školski sport Srbije objavio je na svojoj zvaničnoj web prezentaciji dokumenta vezana za planirane takmičarske aktivnosti u školskoj 2017/2018. godine.

Objavljeno u Sportske vesti
utorak, 19 septembar 2017 11:58

Pajtić ubio Jelenka za ćef Igora Furdike!?

Čime neko može da zasluži, da se zbog njega prolije krv jelena kapitalca vrednog skoro tri miliona dinara, pokloni zlatan sat, supruzi zlatnu ogrlicu i sve to zaokruži večernjim bahanalijama daleko od očiju i ušiju javnosti?! Pajtić je i to mogao da priušti političkim saveznicima, piše portal embargo.rs.

Objavljeno u Vesti

 

U gradu pod kulom završena je jubilarna 60. manifestacija Dani berbe grožđa – Grožđebal, a ovom trodnevnom događaju prisustvovalo je preko 100 hiljada gostiju iz Srbije, ali i susednih zemalja.

Objavljeno u Vesti

Rukometašice vršačke Mladosti (mlađe kategorije) u okviru takmičenja LMK Ž14 odigrale su dve utakmice u Pančevu.

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje "Dobra volja" iz Izbišta, zahvaljujući podršci Grada Vršca, učestvovaće na  Sajamu  stvaralaštva seoskih žena u Vojvodini, koji će biti održan 14. oktobra u Bačkoj Palanci.

Objavljeno u Vesti

Predstava Narodnog pozorišta sterija "Bajka o uspavanom vremenku", u čijoj realizaciji učestvuju i članovi Udrženja "Otvoreno srce sveta", ponovo će se naći pred vršačkom publikom, u nedelju 24. septembra , sa početkom od 11 časova na velikoj sceni vršačkog pozorišta.

Objavljeno u Vesti

Unija studenata Vršac u subotu 16. septembra proslavila pet godina svog postojanja.

Objavljeno u Vesti

Vrščani su zajedno sa svojim gostima iz zemlje i sveta organizovali manifestaciju u čast grožđa i vina. Bilo je mnogo ića i pića, pesme u čast Bahusovoj kapljici na svakom koraku.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2