Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 septembar 2017
Članci poređani po datumu: četvrtak, 21 septembar 2017
četvrtak, 21 septembar 2017 14:03

Hapšenje zbog teških krađa u poštama (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su četvoročlanu grupu sa područja Požarevca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više desetina teških krađa u poštama na teritoriji Srbije kojima je pričinjena šteta od više desetina miliona dinara.

Objavljeno u Hronika

Vršac je jedan od gradova u Srbiji u kome će biti održan najveći IT godišnji događaj, "Znam da možemo".

Objavljeno u Vesti

Članica Gradskog veća Nataša Maljković Čonić je u ime Grada Vršca prisustvovala je svečanom otvaranju manifestacije 54. Beogradski međunarodni susreti pisaca. Reč je o manifestaciji na kojoj učestvuje više od 30 književnika iz dvadesetak zemalja, i koja je juče svečano otvorena u Starom dvoru.

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 21 septembar 2017 11:16

Danas pojačana kontrola saobraćaja

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas će sprovesti akciju pojačane kontrole saobraćaja u celoj zemlji, a posebnu pažnju će obratiti na kontrolu brzine, proveru alkoholisanosti vozača, kao i da li vozači koriste sigurnosni pojas. Akcija se organizuje u okviru projekta "Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama", koji po drugi put organizuje Evropska mreža saobraćajnih policija (TISPOL), saošteno je  iz MUP-a.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac bio je pokrovitelj tradicionalne manifestacije - takmičenja u oranju "Vršačka brazda" , koju organizuje Poljoprivredna stručna služba "Agrozavod" Vršac.

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo privrede u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije sprovodi Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz podršku investicijama u privredi. 

Objavljeno u Vesti

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave  raspisalo je Konkurs za dodelu sredstava iz budžetskog fonda za nacionalne manjine.

Objavljeno u Vesti
Udruženje muzičara "SAX" iz Vršca organizuje audicije za učešće na dečjem festivalu "Pevajmo srcem 2018".
Objavljeno u Kultura

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije i pod pokroviteljstvom Grada Vršca,  u nedelju 24. septembra na Vršačkim planinama, organizuje 10. MTB trku XCO lige Srbije u planinskom biciklizmu.

Objavljeno u Sportske vesti

"Žuta", Ana Makanova samoj sebi i suprugu isplaćivala “masne” honorare, piše portal Embargo.rs.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2