Članci poređani po datumu: ponedeljak, 04 septembar 2017
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 04 septembar 2017

Mačevalački klub "Karika"iz Vršca objavio je poziv za upis novih članova.

Objavljeno u Sportske vesti

Grad Vršac i Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca, povodom početka nove školske godine, obezbedili su za sve đake prvake saobraćajne komplete. 

Objavljeno u Vesti

U Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače "Mihailo Palov" u Vršcu počeo  je drugi upisni rok. Mesta za upis ima i na budžetu, ali ih je dosta više za samofinansirajuće studente.

Objavljeno u Vesti

Takmičarka Vršačkog atletskog kluba 1926 (VAK 1926) Natalija Dijak (rođ. 2004. godine) osvojila je zlato na Prvenstvu AP Vojvodine za mlađe pionire u Novom Sadu.

Objavljeno u Sportske vesti

Takmičar Atletskog kluba "Atina" Vlajić Vladimir osvojio je 9. mesto na mitingu u Novom Sadu.

Objavljeno u Sportske vesti

Odgajivačnica "del Cuore Grande" Vrščanina Miće Joksića, učestvovala je na  Godišnjem prvenstvu Austrije u Beču, i ostavrila sjajan rezultat.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 04 septembar 2017 08:17

Opšta bolnica Vršac dobija novu medicinsku opremu

Opšta bolnica Vršac dobla je pet miliona dinara za nabavku ultrazvučnog aparata za službu Radiologije, i rotabilnog resektoskopa za službu Urologije, na osnovu konkursa Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.

Objavljeno u Vesti

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkom Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" počela je emitovanje informativnog serijala "3E VESTI".

Objavljeno u Video
ponedeljak, 04 septembar 2017 07:50

Forest Cinema: "Čudesna šuma" na Vršačkom bregu

Klub ekstremnih sportova "Izazov" u svom letnjem bioskopu Forest Cinema u petak 8. septembra, sa početkom od 19.30h, organizuje projekciju animiranog filma "Čudesna šuma".

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 04 septembar 2017 07:44

Rekordan broj učesnika u akciji "Tamo i nazad"

Planinarsko skijaški klub "Železnicar Vršac" organizovao je tradicionalno "najzahtevniju" akciju po Vršačkom bregu pod nazivom "Tamo i nazad". akcija je i ove godine okupila brojne učesnike.

Strana 1 od 2