Članci poređani po datumu: utorak, 05 septembar 2017
Članci poređani po datumu: utorak, 05 septembar 2017

JKP "Drugi oktobar" obaveštava korisnike svojih usluga da će od 1. oktobra doći do promene do promene dela cene prirodnog gasa koji se odnosi na kapacitet.

Objavljeno u Vesti

Vršac će biti jedan od gradova u kome će se sprovesti kampanja suzbijanja nasilja nad decom.

Objavljeno u Vesti

Vršačko Narodno pozorište "Sterija" pokrenulo je novu web prezentaciju pozorišta u Sterijinom gradu.

Objavljeno u Kultura

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kreće u implementaciju Zakona o stanovanju i održavanju zgrada u saradnji sa načelnicima upravnih okruga.

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac poziva zainteresovane na veliku gastronomsko-turističku manifestaciju "Zlatni kotlić Vojvodine", koja će se održati u nedelju, 10. septembra, na Vršačkom jezeru.

Objavljeno u Vesti

Vršačko Udruženje ratnih vojnih invalida, Grad Vršac i Savez udruženja i organizacija ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Vojvodine obezbedili su školski pribor i udžbenike za decu ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca.

Objavljeno u Vesti
utorak, 05 septembar 2017 08:44

Pogledajte drugu emisiju "3E VESTI" (VIDEO)

Audio video produkcija "Vila" iz Vršca, u saradnji sa vršačkim Centrom za energetsku efikasnost "Cefiks" počela je emitovanje informativnog serijala "3E VESTI".

Objavljeno u Video
utorak, 05 septembar 2017 08:38

"Edmund Kin" u vršačkom NP "Sterija"

Predstava "Edmund Kin" po tekstu Hadija Kurića, u režiji Irfana Mensura i izvođenju ansambla Narodnog pozorišta "Sterija" zakazana je za četvrtak  7. septembar, sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Kultura

PSD Vršačka kula u saradnji sa Gradom i Planinarskim savezom Srbije, 30. septembra organizuje 32. Jesenji uspon na Gudurički vrh.

Objavljeno u Sportske vesti

Dom omladine Vršac 8. i 9. septembra organizuje ROK Pokret Open Air Festival 3.

Objavljeno u Kultura