Članci poređani po datumu: petak, 08 septembar 2017
Članci poređani po datumu: petak, 08 septembar 2017

Tradicionalna vršačka manifestacija u čast grožđa, vina i vinogradarstva "Dani berbe grožđa" ove godine održava se od 14. do 17. septembra.

Objavljeno u Vesti

Bivši "žuti" predsednici opštine Savski venac, Tomislav Đorđević i Dušan Dinčić su skoro  do savršenstva razvili sistem  "tapijanja opštinske kase" po sitemu "ja tebi danas, ti sutra meni", piše portal embargo.rs.

Objavljeno u Vesti
petak, 08 septembar 2017 11:16

Od 1. oktobra preduzećima ne treba pečat

Privredni subjekti u Srbiji od 1. oktobra u platnm prometu neće morati da koriste pečat prilikom overe platnih naloga u zemlji i inostranstvu, za otvaranje novih računa, deponovanje potpisa, menica i drugih dokumenata.

Objavljeno u Vesti

U Vršcu je održan prvi Međunarodni festival kamerne muzike. Umetnički direktor i organizator festivala je vrščanka Kristina Sočanski, pijanistkinja koja živi i radi u Norveškoj. Koncerti su bili izuzetno posećeni, a zadovoljstvo su izrazili i izvođači iz celog sveta.

Objavljeno u Kultura
petak, 08 septembar 2017 09:15

Simpatična situacija u centru Vršca

Ekipa redakcije portala eVršac i AVP "Vila" zabeležila jednu vrlo simpatičnu situaciju u kojoj je glavni akter priče konj koji je odlučio da pojede nešto...dok čeka svog gazdu.

Objavljeno u Vesti

U okviru velike zvanične vojvođanske manifestacijeu pripremanju riblje čorbe i ribljeg paprikaša, a od ove godine i lovačkog gulaš "Zlatni kotlić Vojvodine", koja je zakazana za 10. septembar na Vršačkom jezeru, održaće se i KUP "ProfiRibolovac za decu i seniorke". 

Objavljeno u Sportske vesti

U sedištu Južnobanatskog upravnog okruga održan je radni sastanak načelnice Danijele Lončar i v.d. pomoćnika direktora Inspektorata za rad Stevana Đurovića na temu sagledavanja rada, uslova rada i rezultata rada Odeljenja inspekcije rada Južnobanatskog okruga

Objavljeno u Vesti

Klub ekstremnih sportova "Izazov" iz Vršca, u okviru programa Forest Cinema, večeras 8. septembra sa početkom od 20.30h, organizuje projekciju filma "Kolo sreće".

Objavljeno u Kultura

Turistička organizacija Vršca započela je promociju manifestacije "Dani berbe grozđa“ u susednoj Rumuniji u Temišvaru.

Objavljeno u Vesti

SUBNOR Vršac, u saradnji sa MZ Izbište i  tamošnjom Osnovnom školom "Žarko Zrenjanin"  11. septembra u centru sela, sa početkom u 11sati organizuju "Mali čas istorije" u spomen meštanima Izbišta stradalim na različite načine u borbi za slobodu u Drugom svetskom ratu.

Objavljeno u Vesti
Strana 1 od 2