Članci poređani po datumu: sreda, 10 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 10 oktobar 2018

Jedna od najvažnijih informacija vezana za nastupajuću grejnu sezonu, a  koja najviše zanima naše sugrađane jeste cena grejanja. Tim povodom, JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane i korisnike komunalnih usluga, da je JKP "Drugi oktobar" donelo odluku da se cena toplotne energije ne menja, kao ni cena gasa.

Objavljeno u Vesti

Specojalna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u okviru "Nedelje mentalnog zdravlja 2018",  svečano je otvorila kuće za zaštićeno stanovanje, na svom imanju na Margitskom putu.

Objavljeno u Vesti

Vrščanin Anton Vokoun ostvario je odlične razultate na nedavno održanim takimčenjima u bodibildingu i fitnesu, u Jagodini i Boru. 

Objavljeno u Sportske vesti

Učenici i profesori kuvarskog smera vršačke Poljoprivredne škole učestvovali su na gastronomskoj manifestaciji "Naši slovenački specijaliteti" u Pančevu.

Objavljeno u Vesti

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vršca u saradnji sa OŠ "Jovan Sterija Popović" organizovao je sportski dan sa ciljem edukacije dece o ponašanju u saobraćaju.

Objavljeno u Vesti

Putnički vozovi na liniji Vršac - Beogrаd centar ,  iz Vršcа stižu samo do Krnjаče, odakle će polаziti zа Vršаc. Ova izmena usledila je zbog radova na Pančevačkom mostu.

Objavljeno u Vesti

Turistička ponuda Grada Vršca uspešno je predstavljena na 51. Međunarodnom sajmu turizma „Lorist“, održanom od 4. do 7. oktobra u Novom Sadu. Za to su se pobrinuli zaposleni u Turističkoj organizaciji Grada Vršca (TOV).

Objavljeno u Vesti