Članci poređani po datumu: sreda, 17 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 17 oktobar 2018

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane  i korsnike svojih usluga da će sutra 18. oktobra zboga radova na izmeštanju dela gasnih slavina u ulici Đure Cvejića (budući kružni tok), doći ce do prekida u snabdevanju gasom.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac je u saradnji sa JKP "Drugi oktobar" organizoavao još jednu sanaciju divlje deponije, ovog puta u Straži.

Objavljeno u Vesti

Promacija romana "Velika laž" Sonje Atanasijević zakazana je za četvrtak 18. oktobar u Salonu Gradske biblioteke od  19 časova.

Objavljeno u Kultura

Promocija knjige "Sa Tibeta na Svetu Goru starcu Pajsiju" u Vršcu zakazana je za  sredu 24. oktobar od 19 časova - Duhovni centar "Sveti Teodor Vršački".

Objavljeno u Kultura

Više od 70 miliona dinara grad Vršac je, iz sredstava samodoprinosa građana i bužeta, u protekle dve godine uložio u vršački Dom zdravlja.

Objavljeno u Vesti

Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina održavaju se 4. novembra, a do 19. oktobra moguće je predati izborne liste.

Objavljeno u Vesti

Vršasčki OK "Banat" danas 17. oktobra dočekuje OK "Borac" iz Paraćina.

Objavljeno u Sportske vesti

Šestu godinu za redom poslednjeg vikenda oktobra ponovo će se u Vršcu okupiti veliki broj IT stručnjaka, kako bi na konferenciji „WWVRŠAC - Živi lokalno, radi globalno“ razmenili iskustva, ali i čuli novih 12 inspirativnih priča ovogodišnjih predavača.

Objavljeno u Vesti
sreda, 17 oktobar 2018 07:33

APEL: Ne palite vatru na otvorenom!

Iz Ministrastva poljoprivrede i zaštite životne apeluje na građane da ne pale vatru na otvorenom prostoru u prirodi ukoliko ta mesta nisu za to predviđena (vidno obeležena) i obezbeđena; ne vrše nekontrolisano paljenje vatre pri izvođenju poljoprivrednih i drugih radova u blizini šume; ukoliko uoče požar, odmah obaveste MUP-Sektor za vanredne situacije, odnosno najbližu šumsku upravu; napominjemo da je odredbama člana 47.

Objavljeno u Vesti