Članci poređani po datumu: petak, 19 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 19 oktobar 2018

Ministarstvo zdravlja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa nadležnim zavodima za Javno zdravlje  u cilju  prevencije zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, širom Srbije organizuju sastanke sa  direktorima osnovnih i srednjih škola . Sastanku u Gradskoj kući u Vršcu prisustvovali su direktori škola sa teritorija grada Vršca i opštine Plandište .

Objavljeno u Vesti

Prva dvodnevna radionica za izradu Lokalnog akcionog plana za Rome održana je u Gradskoj kući. Radionici su pored radne grupe, prisustvovali i članovi mobilnog tima, koordinacionog tela za Rome kao i predstavnici romskih nevladinih organizacija i predstavnici romskih naselja. 

Objavljeno u Vesti
petak, 19 oktobar 2018 10:08

ABA 2 liga: Poraz Vrščana u Sloveniji

Košarkaši Vršca poraženi su od Rogaške u Sloveniji . Utakmica četvrtog kola ABA 2 lige završena je rezultatom 92:80 (18:19, 24:18, 22:19, 28:24).

Objavljeno u Sportske vesti

Centar Milenijum večeras (petak) 19. oktobra, ponovo će biti domaćin vršačkom pop rock sastavu "Kamene face".

Komisija za sprovođenje Javnog konkursa za dodelu sredstava udruženjima u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite donela je Odluku o raspodeli sredstava za drugu polovinu 2018. godine, namenjenih za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja u oblasti socijalne i zdravstvene zaštite.

Objavljeno u Vesti

Visoka škola strukovnih studija za vaspitače "Mihailo Palov" bila je domaćin promocije jedne od knjiga slobodnog umetnika evropskog formata, vajara, skulptora i pisca Mio­draga Bate Marjanova.

Objavljeno u Kultura

Centar Milenijum će tokom predstojećeg vikenda biti mesto brojnih sportskih događaja, koje sugrađani i  gosti Vršca mogu pratiti sa tribina potpuno besplatno.

Objavljeno u Sportske vesti

Ovogodišnji,  26. Međunarodni Festival klasike "Vršačka pozorišna jesen" pod sloganom "Ljubav i druge iluzije" počinje danas 19.oktobra, i trajaće do 28. oktobra.

Objavljeno u Kultura