Članci poređani po datumu: sreda, 03 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 03 oktobar 2018

Međunarodni festival klasike "Vršačka pozorišta jesen" po 26. put biće održan u vršačkom Narodnom pozorištu "Sterija" u periodu od 19. do 28. oktobra.

Objavljeno u Kultura

Rukometaši vršačke "Mladosti" u nedelju 7. oktobra dočekuju RK "Dolovo".

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska biblioteka Vršac i  biblioteka "Parakvad VŠ" su u saradnji sa školom "Jelena Varjaški", organizovali književni dan Jasne Krsmanović.

Objavljeno u Kultura
sreda, 03 oktobar 2018 08:46

"Lidl" startuje 11. oktobra

Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova, a na tom spisku nije i prodajni objekat u Vršcu.

Objavljeno u Vesti

Pijanistički koncert Aleksandra Sinčuka u Vršcu, zakazan je za četvrtak 4.oktobar od 20.30h, u Kongresno-muzičkoj dvorani Centra Milenijum.

Objavljeno u Kultura

Povodom 1. oktobra Svetskog dana starih i meseca starih, u vršačkom u Gerontološkom centru Vršac organizovana priredba za korisnike ove ustanove.

Objavljeno u Vesti

Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar, prisustvovala je drugom sastanku Radne grupe za saradnju sa upravnim okruzima i koordinaciju inspekcijskog nadzora u AP Vojvodini.

Objavljeno u Vesti

Predstavnici vršačke Poljoprivredne škole prisustvovali su prvom radnom sastanku povodom implemntacije projekta pod nazivom "Inovacija poljoprivrede za obezbeđivanje rasta i zapošljavanja u prekograničnom regionu - Agrinno".

Objavljeno u Vesti