Članci poređani po datumu: petak, 05 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 05 oktobar 2018

Jedna od najpopularnijih srpskih pop pevačica, Aleksandra Radović u novembru će održati koncert u Vršcu.

Objavljeno u Kultura

Gradska uprava obaveštava sugrađane da će zbog radova na uređenju raskrsnice u delu ulica Nikole Neškovića, Đure Cvejića i Đure Daničića, od ponedeljka 8. oktobra stupiti na snagu potpuna obustava saobraćaja u ovom delu grada.

Objavljeno u Vesti

Vršac je jedan od deset gradova u Srbiji,  koji je u junu ove godine dobio sveobuhvatni paket podrške SKGO za izradu i unapređenje strateških, finansijskih i institucionalnih mehanizama za sprovođenje mera inkluzije Roma i Romkinja. Tim povodom u Vršcu je tokom dana u radnoj poseti boravio Hristos Makridis (Christos Makridis) iz Evropske komisije, kao zamenik šefa deska za Srbiju u DG NEAR sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka je u saradnji sa vrtićima i osnovnim školama organizovala bogat program povodom obeležavanja Dečje nedelje od 1. do 7. oktobra.

Objavljeno u Vesti
petak, 05 oktobar 2018 12:37

Vršački Momo Bend slavi deceniju rada

Vršački muzički sastav MOMO slavi 10 godina postojanja i rada.

Objavljeno u Kultura

Na teritoriji grada Vršca angažovano je dva anketara koji će, u okviru Ankete koju na osnovu Uredbe o utvrđivanju plana zvanične statistike za 2018 godinu,  posetiti 525 poljoprivrednih gazdinstava.

Objavljeno u Vesti

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je nova invalidska kolica i bolnički krevet zahvaljujući akciji "Sakupi humani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana.

Objavljeno u Video
petak, 05 oktobar 2018 08:21

KES "Izazov" tokom zime na novoj adresi

Vršački klub ekstremnih sportova "Izazov" tokom zimskog perioda, umesto na već dobro poznatoj lokaciji na Vršačkom bregu, radi na adresi Vuka Karadžića 12.

Objavljeno u Vesti

Prema Kalendaru zdravlja, oktobar je mesec kada se obeležava Međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. Ova kampanja se obeležava u mnogim zemljama sveta kako bi se skrenula pažnja na rasprostranjenost ove bolesti, podizanje svesti o značaju prevencije i ranog otkrivanja.

Objavljeno u Vesti

Vrščanka Ljubica Vraneš, mecosopran i solistkinja opere Narodnog pozorišta u Beogradu, tenor Janko Sinadinović, Aleksandar Stamatović, bariton i dirigent Dejan Savić. gostovali su u Albaniji, u okviru saradnje na bazi Protokola potpisanog juna meseca ove godine između Narodnog pozorišta u Beogradu i Nacionalnog teatra Opere i Baleta u Tiran

Objavljeno u Kultura