Članci poređani po datumu: ponedeljak, 08 oktobar 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 08 oktobar 2018

Delegacija Pokrajinske vlade posetila je Međunarodni sajam investicija i nekretnina "Expo Real" u Minhenu, koji pruža uvid u najnovije trendove i inovacije u sektorima investicija, nekretnina i finansija. Upravo na takvoj manifestaciji, AP Vojvodina, sa svojih osam gradova, prikazuje, kroz zajednički nastup, stručnoj međunarodnoj publici najznačajnije investicione projekte.

Objavljeno u Vesti

Centar za mentalno zdravlje Vršac je u okviru pograma "Nedelja mentalnog zdravlja" a povodom  Svetskog dana mentalnog zdravlja, u svojim prostorijama organizovao predavanje na temu Afektivna vezanost – Teorija privrženosti.

Objavljeno u Vesti

Sto godina od prisajedinjenja Vojvodine matici Kraljevini Srbiji 1918- 2018.godine. biće obeleženo u Vršcu, u periodu od od 9.do 15. oktobra, u sedištu Eparhije banatske Srpske pravoslavne crkve, u Vladičanskom dvoru.

Objavljeno u Vesti

Plesni studio Millennium uspešno je započeo novu plesnu sezonu takmičenjem u Paraćinu pod organizacijom Serbian International Dance Festival.

Objavljeno u Vesti

Specijlna bolnica za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u okviru "Nedelje mentalnog zdravlja 2018"., u sredu 10. oktobra organizuje  svečano otvaranje kuće za zaštićeno stanovanje.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 oktobar 2018 09:31

Nedelja mentalnog zdravlja u Vršcu

Centar za mentalno zdravlje Vršac obaveštava sugrađane da će se povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja u prostorijama Centra za mentalno zdravlje ( Sterijino sokače bb) tematske aktivnosti u periodu 8. do 12. oktobra.

Objavljeno u Vesti

Udruženje"Duševna oaza" i Udruženje "Leonardo" u utorak 9. oktobra u vršačkom Kulturnom centru, organizuju humanitarnu prodajnu izložbu slika "Leonardova senka".

 

Objavljeno u Kultura

Etno kuća "Dinar", vlasnika Zonai Dejana odavno je postala brend po kome se grad Vršac prepoznaje i u zemlji, ali i u inostranstvu. Da je zaista tako potvrđuju i brojne nagrade, mađu kojima su i brojna priznanja na nedavno završenom Sajmu turizma u Novom Sadu.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 oktobar 2018 08:23

"Bulevar ženskih tajni" održan u Vršcu

Grad Vršac bio je domaćin projekta novinarki Sanje Marinković i Vesne Dedić pod nazivom "Bulevar ženskih tajni".

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 08 oktobar 2018 08:18

OFK Vršac pobedio beočinski Cement

Fudbaleri Vršca su se nakon tri poraza vratili na pobednički kolosek, i to pobedom na svom terenu, savladavši Cement iz Beočina rezultatom 2:0. 

Objavljeno u Sportske vesti