Članci poređani po datumu: utorak, 13 novembar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 13 novembar 2018
utorak, 13 novembar 2018 14:58

"Bazar zdravlja" sutra u Uljmi

Savet za zdravlje grada Vršca, Dom zdravlja Vršac i Udruženje za borbu protiv šećerne bolesti, sutra 14. novembra organizuju preventivne zdravstvene preglede u ambulanti u Uljmi.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore o stipendiranju studenata romske nacionalne manjine za školsku 2018/2019. godinu, u okviru studijskog programa za obrazovanje vaspitača na romskom jeziku, sa Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača „Mihailo Palov“ u Vršcu.

Objavljeno u Video

Promocija knjige "kako se isceliti nakon saobraćajke" autorke Ivane Lepojević, zakazana je za večeras 13. novembar u Gradskoj biblioteci Vršac.

Objavljeno u Kultura

Iz Poreske uprave Republike Srbije podsećaju građane da rok za plaćanje poslednje, četvrte rate ovogodišnjeg poreza na imovinu ističe 15. novembra.

Objavljeno u Vesti

Tragom anonimne prijave, predate Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu, a u cilju ukazivanja javnosti na moguće zloupotrebe ili na nevinost direktora jedne od najboljih vršačkih škola, potražili smo podnosioce iste, kako bi nam pojasnili aktuelna dešavanja.

Objavljeno u Vesti
utorak, 13 novembar 2018 09:23

RHMZ: Uskoro sneg

Prema najavama meteolologa do kraja ovde sedmice vetrovito ali pretežno sunčano vreme sa maksimalnim temperaturama od oko 15 stepeni. Međutim, početkom naredne nedelje prognozira se oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i snegom najpre na istoku i jugu zemlje.

Objavljeno u Vesti

JKP "Drugi oktobar" je uz podršku grada Vršca tokom 2018. godine na nekoliko gradskih lokacija izgradilo četiri dečja igrališta 

Objavljeno u Vesti

Centar Milenijum u subotu 17. novembra biće domaćin kragujevačkom bendu "Vesele  osamdesete".

Objavljeno u Kultura
utorak, 13 novembar 2018 07:24

KLS: OKK "Beograd" bolji od Vršca

Košarkaši Vršca izgubili su od OKK Beograd u okviru 6. kola Košarkaške lige Srbije (KLS), rezultatom 103:92 (26:27, 20:17, 19:21, 22:22, 16:5).

Objavljeno u Sportske vesti

Vršački Džudo klub "Lokomotiva" je na Kupu "Sirmium" u Sremskoj Mitrovici osvojio deset  medalja, i to tri zlatne i sedam bronzanih.

Objavljeno u Sportske vesti