Članci poređani po datumu: četvrtak, 15 novembar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 15 novembar 2018

Turistička organizacija Vršac (TOV) i ove godine, organizuje Izložbu praznične trpeze, domaće radinosti, suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine pod nazivom "Praznične đakonije".

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 15 novembar 2018 09:03

"Lidl" u Vršcu startuje 22. novembra

Lidl prodavnica u Vršcu, u ulici Nikole Neškovića broj  39, počeće sa radom u četvrtak 22. novembra, u 8 časova ujutru, a potrošače i ovoga puta očekuju atraktivne „slavljeničke“ cene povodom otvaranja, kao i Deluxe asortiman proizvoda.  

Objavljeno u Vesti

Manifestacija posvećena znamenitom Vrščaninu i najvećem šahisti Bori Kostiću, pod nazivom "Vršac Bori Kostiću - šahovskom apostolu" zakazana je za petak 16.novembar u Kongresno - muzičkoj dvorani Centra Milenijum.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 15 novembar 2018 08:12

ABA 2 liga: Borac savladao Vršac

Košarkaši Vršca doživeli su poraz u Čačku od KK "Borac".

Objavljeno u Sportske vesti

JKP "Drugi oktobar" obaveštava sugrađane i korisnike svojih usluga da će danas od 8 do 14 časova, bez gasa će ostati potošači u delu Podvršanske i Prvomajske ulice.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 15 novembar 2018 07:51

Zakazana 27. sednica Skupštine grada Vršca

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, zakazao je 27. sednicu Skupštine grada Vršca, za ponedeljak 19.novembar, sa početkom od 9 časova.

Objavljeno u Vesti

Fudbaleri OFK Vršac su u polufinalu Kupa južnog Banata savladali FK "Sloga" iz Plandišta rezultatom 0:3.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska biblioteka u saradnji sa Udruženjem čuvara prirodnog i kulturnog nasleđa "Lesovik" u večeras 15. novembra, sa početkom u 18 časova organizuje promociju knjige "Ptice Bele Crkve" Bele Kanjoa.

Objavljeno u Kultura