Članci poređani po datumu: petak, 16 novembar 2018
Članci poređani po datumu: petak, 16 novembar 2018

Ambsador Kraljevine Švedske u Srbiji, njegova ekselencija Jan Lundin posetio je danas Vršac.

Objavljeno u Vesti
petak, 16 novembar 2018 13:24

Zaustavljen saobraćaj u centru Vršca

Saobraćajna policija PS Vršac, u dogovoru sa Savetom za bezbednost saobraćaja grada Vršca, zaustavila saobraćaj  u centru Vršca, čime se grad Vršac se i ove godine pridružio obeležavanju  Dana sećanja na žrtve saobraćajnih nezgoda.

Objavljeno u Vesti
Kina je zainteresovana za obuku pilota u Vazduhoplovnoj akademiji u Vršcu, izjavio je danas ambasador Kine Li Mančang tokm posete SMATSA u Vršcu.
Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac u saradnji sa vršačkim srednjim školama, po treći put, je organizovao manifestaciju pod nazivom "Magični svet nauke i tehnike". Manifestacija pod sloganom "Znanje koje ostavlja trag" održana je u velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Vesti

Kako nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su pokušaj paljevine kuće u Starčevu.

Objavljeno u Hronika

Udruženje muzičara Vršca SAX i Centar Millennium, u saradnji sa PGP RTS-om i Bunt Festivalom, pod pokroviteljstvom Grada Vršca, organizuju šesti po redu festival autorskih bendova – Tower Rock Fest od 22. do 24. novembra.

Objavljeno u Kultura

Gradska biblioteka Vršac je u saradnji sa Udruženjem čuvara prirodnog i kulturnog nasleđa "Lesovik" organizovala promociju knjige "Ptice Bele Crkve" Bele Kanjoa.

Objavljeno u Kultura
petak, 16 novembar 2018 08:14

KLS: Vršac dočekuje Dinamik

Košarkaši Vršca u subotu 17. novembra dočekuju KK "Dinamik".

Objavljeno u Sportske vesti

Najnovija knjiga u izdanju Udruženja "Leonardo" Vršac pod nazivom "Duševna bolest nije zarazna" autorke prof. Miroslave Kućančanin, pšredstavljena je Vrščanima Gradskom muzeju.

Objavljeno u Kultura
petak, 16 novembar 2018 07:42

Vršački "Forum" dočekuje KMF "Indians"

Vršački Klub malog fudbala "Forum" u subotu 17. novembra dočekuje KMF "Indians" iz Inđije.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2