Članci poređani po datumu: sreda, 07 novembar 2018
Članci poređani po datumu: sreda, 07 novembar 2018

Izbori za Nacionalne savete nacionalnih manjina biće ponovljeni 14. novembra na dva glasačka mesta - u Vršcu i u Beloj Crkvi , gde će ponovo glasati pripadnici češke, odnosno rumunske manjine, odlučila je danas Republička izborna komisija.

Objavljeno u Vesti

Kompanija Paragraf Lex organizuje besplatno savetovanje u Vršcu, na aktuelnu temu : Primena novog MSFI za MSP i poresko-računovodstvene aktuelnosti vezane za kraj poslovne godine.

Objavljeno u Vesti
sreda, 07 novembar 2018 10:50

Svečana akademija 9. novembra u Vršcu

Savez potomaka ratnika Srbije 1912-1920. godine povodom 100 godišnjice oslobođenja grada Vršca u Prvom svetskom ratu,  i prisajedinjenja Vojvodine kraljevini Srbiji, organizuje Svečanu akademiju.

Objavljeno u Vesti

Na jučerašnjoj, vršačkoj premijeri domaćeg filmskog ostvarenja "Južni vetar" kojoj je prisustvovala i glumačka ekipa, izvučen je 300.000 gledalac.

Objavljeno u Vesti

Košarkašice “Vršca" izgubile su 4. kolu  Druge ženske lige Srbije ekipu kragujevačkog ŽKK "radnički", rezultatom 85:30. 

Objavljeno u Sportske vesti
sreda, 07 novembar 2018 08:29

Vršački "Forum" bolji od KMF "Kačarevo"

 

Vršački Klub malog fudbala "Forum" su u  šestom kolu  3. lige  Vojvodine,ostvarili novu pobedu, savladavši KMF "Kačarevo" rezultatom 4:7(2:6).

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje odgajivača golubova, živine, kunića i ptica "Vršački prevrtač" organizovalo je Međunarodnu izložbu golubova na kojoj su učestvovali izlagači-odgajivači iz Srbije i inostranstva.

Objavljeno u Vesti
sreda, 07 novembar 2018 07:55

U Pavlišu održan "Mali čas istorije"

SUBNOR Grada Vršca, OŠ "Đura Jakšić" iz Pavliša, grad Vršac i Mesna zajednica Pavliš,  organizovali su "Mali čas istorije", povodom 76. godišnjice epskog stradanja boraca protiv nacizma, Žarka Zrenjanina i Starhinje Stefanovića u selu Pavliš.

Objavljeno u Vesti
sreda, 07 novembar 2018 07:48

Vršački džudisti uspešni u Sofiji

Takmičari vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" na takmičenju u Sofiji u Bugarskoj zabeležili su odlične rezultate i u Vršac se vratili sa četiri medalje.

Objavljeno u Sportske vesti