Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 novembar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 novembar 2018

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), raspisala je novi krug programa Prekvalifikacija za IT i to za kandidate koji su zaposleni.

Objavljeno u Vesti

Kako nezvanično saznaje prvi vršački informativni portal eVršac, u vršačkoj Gimnaziji "Borislav Petrov Braca" došlo je do curenja gasa iz butan boce, što je izazvalo požar u jednom od kabineta (učionica).

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac (TOV) i ove godine, organizuje tradicionalnu manifestaciju "Praznične đakonije".

Objavljeno u Vesti

Projekat "Ja sam ODVAŽNA!" koji je usmeren na podršku ekonomskom osnaživanju žena u Srbiji i koji  ima za cilj da doprinese poboljšanju položaja žena u radnom i društvenom okruženju, gradeći ravnopravnost žena i kod kuće, zajedničkim snagama osmislile su IKEA Srbija, MasterCard i Fondacija Ana i Vlade Divac.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 novembar 2018 09:47

Novembar u vršačkom NP "Sterija"

Narodno pozorište "Sterija" je na svom zvaničnom web portalu, objavilo repertora za novembar.

Objavljeno u Kultura

Udruženje "Parakvad VŠ" kupilo je nova invalidska kolica zahvaljujući akciji "Sakupi himani čep" u kojoj učestvuje veliki broj građana, a kupljeno pomagalo je uručeno ambulanti vršačkog  Doma zdravlja u Vlajkovcu.

Objavljeno u Video

Centar Milenijum će , počev od danas 8. novembra do nedelje 11. novembra, biti mesto brojnih sportskih događaja, koje sugrađani i  gosti Vršca mogu pratiti sa tribina potpuno besplatno.

Objavljeno u Sportske vesti

Ambasada Republike Poljske u Beogradu i Kulturni Centar Vršac organizuju izložbu „Enigma. Dešifrovati pobedu”.

Objavljeno u Kultura