Članci poređani po datumu: četvrtak, 13 decembar 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 13 decembar 2018

Zbog sumnje da je više puta silovao svoje dve rođene sestre od 5 i 15 godina, u Vršcu je uhapšen D.Ž. (21) iz sela Markovac.

Objavljeno u Hronika

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju  u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju organizuje Ministarstvo zdravlja, biće organizovana u  Opštoj bolnici Vršac u nedelju, 16. decembra, u vremenu od 8 do 16 časova.

Objavljeno u Vesti

Vršac je jedan od gradova Srbije, u kome će gostovati predstava "Rosinijeve uvertire" nastala u okviru 16. Beogradskog festivala igre.

Objavljeno u Kultura

Prvenstvo grada Vršca i ŠK "Bora Kostić" za 2018. godinu za osnovce i srednjoškolce,  okupilo je više od 70 đaka.

Objavljeno u Sportske vesti

Nosioci dozvola za sildenafil u Srbiji: Aktavis d.o.o. Beograd, Hemofarm a.d. Vršac, Pfizer farmaceutikals d.d. Predstavništvo Beograd, u saradnji s Agencijom za lekove i medicinska sredstva Srbije (ALIMS) obaveštavaju javnost da je kliničko ispitivanje Strajder, u kojem je ispitivana primena sildenafila za lečenje zastoja u intrauterinom rastu, prekinuto pre vremena zbog veće incidencije perzistentne plućne hipertenzije kod novorođenčadi i ukupne smrtnosti novorođenčadi u grupi koja je tokom studije primala ovaj lek.

Objavljeno u Vesti

Turistička organizacija Vršac je organizator 9. Izložbe praznične trpeze, domaće radinosti,suvenira i raznih đakonija u vreme slava, Božića i Nove godine, pod nazivom “Praznične đakonije”. Ovogodišnja manifestacija će se održati 15. decembra, u hotelu "Srbija" a otvaranje manifestacije zakazano je za 11 časova.

Objavljeno u Vesti

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u periodu do 14. decembra, u vršačkom Kulturnom centru pogledaju filmove novije slovenačke produkcije, u okviru ciklusa "Dani slovenačkog filma".

Objavljeno u Kultura

Centar Milenijum će tokom predstojećeg vikenda biti mesto brojnih sportskih događaja, koje sugrađani i  gosti Vršca mogu pratiti sa tribina potpuno besplatno.

Objavljeno u Sportske vesti