Članci poređani po datumu: utorak, 04 decembar 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 04 decembar 2018

Poštovana koleginice Marjana Stevanović, sa knedlom u grlu Vas tako nazivam, jer konstrukcija zahteva koji ste mi uputili vrišti od pokušaja zloupotreba i manipulacija činjenicama, čemu nikako nije mesto u objektivnim medijima. Ukratko, sve ste mi rekli o Vašoj uređivačkoj politici.

Objavljeno u Vesti
Takmičari Streljačkog kluba "Uljma" ostvarili su sjajan uspeh u 2. kolu  Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, koje održano u Zrenjaninu. Domaćin takmičenja bila je Streljačka družina "Bečkerek 1825".
Objavljeno u Sportske vesti

Upravni odbor Sportskog saveza Vršac, raspisao je Konkurs za izbor Sportiste grada Vršca za 2018. godinu. 

Objavljeno u Sportske vesti
Vršačko Udruženje ljubitelja književnosti, likovne umetnosti i dizajna "Leonardo" ,  u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac, organizuje pesničko druženje pod nazivom "Pevaj i snevaj“.
Objavljeno u Kultura
utorak, 04 decembar 2018 11:12

KLS: Vršac večeras dočekuje Tamiš

Košarkaši Vršca večeras 4. decembra dočekuju KK "Tamiš".

Objavljeno u Sportske vesti

U saradnji Gradskog muzeja Vršac i Muzeja u Beloj Crkvi,  završena je jedna od faza projekta Popis umetničkih dela u vlasništvu crkve, javnih službi i preduzeća, privatnih i javnih kolekcija, kolekcionara, kao i javnih spomenika, sa predlogom zaštite, na teritoriji nadležnosti Gradskog muzeja Vršac.

Objavljeno u Kultura

Vršačko Udruženje mladih "Iz Principa" obeležilo Svetski dan borbe protiv side, 1. decembar, akcijom na Gradskom trgu. 

Objavljeno u Vesti

Vršac, u kome živi oko  620 osoba sa inveliditetom, jedan je od vodećih gradova u oblasti pružanja podrške i pomoći osobama sa invaliditetom.Lokalna samouprava pruža sve neophodne uslove za obavljanje svakodnevnih aktivnosti  osoba sa invaliditetom i uključenost u sve životne tokove.

Objavljeno u Vesti

Povodom 100 godina od potpisivanja povelje o ujedinjenju Rumunije, Generalni konzulat Republike Rumunije u Vršcu organizovao je prijem u zgradi Konkordije. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti iz lokalne samouprave, rumunske ambasade, crkvenog, kulturnog i privrednog života.

Objavljeno u Vesti

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Hemofarm Fondacija uručila je oko pola tone plastičnih čepova vršačkom Udruženju paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ", koje su sakupili zaposleni u ovoj kompaniji.

Objavljeno u Vesti