Članci poređani po datumu: četvrtak, 01 mart 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 01 mart 2018
četvrtak, 01 mart 2018 15:06

Mart u vršačkom pozorištu "Sterija"

Narodno pozorište "Sterija" i tokom marta za ljubitelje pozorišne umetnosti priređuje bogat program.

Objavljeno u Kultura

Odbojkašice vršačkog Banata u subotu 3. marta dočekuju ŽOK "Topolovac".

Objavljeno u Sportske vesti

Vršački Festival moderne elektronske muzike "Way of Life" promovisan je u Beogradu,  i izazvao veliko interesovanje uglavnom mladih posetilaca nedavno završenog beogradskog Sajma turizma.

Objavljeno u Vesti

Takmičari vršačkog Tekvondo kluba "Eurošped" osvojili su dve bronzane medalje na G-1 turniru u Sloveniji.

Objavljeno u Sportske vesti

Republički hidrometeorološki zavod Srbije za danas pa do nedelje proglasio je crveni meteoalarm koji znači da se prognoziraju "naročito opasne vremenske pojave".

Objavljeno u Vesti

Automatska overa zdravstvenih kartica za oko 420.000 osiguranika samostalnih delatnosti, poljoprivrednika kao i članova njihovih porodica počela je zvanično juče. Time se, kako kaže direktor Kancelarije za IT i e-Upravu Vlade Srbije, Mihailo Jovanović, zaokružuje proces automatske overe kartica u Srbiji koji je počeo u oktobru prošle godine i da građani više ne moraju da idu na šaltere kako bi overili kartice. 

Objavljeno u Vesti

Vršačka Hemijsko medicinska škola jedna je od deset škola iz Srbije koja je učestvovala u projektu SKAR "Sakupljaža,kalkulaža, ambalaža i reciklaža (SKAR)".

Objavljeno u Vesti

Gradsko takmičenje u šahu za učenike osnovnih škola (prema programu i kalendaru Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja) održaće se u nedelju 4. marta u hali Hemijsko-medicinske škole.

Objavljeno u Sportske vesti

Zanimljiva, revijalna utakmica rukometaša vršačke Mladosti i fudbalera OFK Vršac zakazana je za večeras u Centru Milenijum, sa početkom od 20.30h.

Objavljeno u Sportske vesti

Haos na putevima BiH usled protesta tamošnjih boraca, nije mimoišao ni ekspediciju košarkaša Vršca koja je juče krenula na današnji meč ABA 2 lige sa Zrinjskim iz Mostara.

Objavljeno u Vesti