Članci poređani po datumu: utorak, 13 mart 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 13 mart 2018
utorak, 13 mart 2018 14:06

Vrščani overavaju kartu za Čačak

U kompletnom sastavu i sa velikim motivom igrači Vršca putuju u Beograd na jedan od najvažnijih mečeva sezone. Izabranici trenera Gorana Topića žele trijumf kojim bi se učvrstili na poziciji koja vodi na završni turnir u Čačak.

Objavljeno u Sportske vesti

 

Gradska biblioteka Vršac u četvrtak 15. marta organizuje promociju romana "Vrisak umrlog detinjstva" Violete Penić i zbirke pesama "Tečem kao reka" Olivere Šestakov.

Objavljeno u Kultura

Poljoprivredna škola Vršac u četvrtak 15. marta organizuje Savetovanje namenjeno individualnim proizvođačima vina i jakih alkoholnih pića.

Objavljeno u Vesti

Kako je ranije pisao prvi vršački informativni portal eVršac (u maju 2017. godine) jedno od pitanja koje je interesovalo  nadležne organe, ali i Vrščane, bilo je: Kako je Fondacija Hemofarm postala vlasnik nekretnina širom Grada, vrednih nekoliko desetina miliona eura? ali i pitanje: Kolika je šteta po Grad i budžet, s obzirom da je Fondacija zadnjih 20 godina poslovala, gazdovala nekada gradskim nekretninama?

Objavljeno u Vesti
utorak, 13 mart 2018 09:31

Nastup vršačkog Momo benda u DOV-u

Vršački muzički sastav MOMO BEND nastupiće u subotu 17. marta vršačkom Domu omladine Vršac (DOV).

Objavljeno u Kultura

Učenice vršačke muzičke škole "Josif Marinković" ostvarile su zapažene rezultate na nadavno održanom IX Vojvođanskom festivalu harfe u Zrenjaninu,  to u predkategoriji.

Objavljeno u Kultura

Košarkašice Vršca u sredu 14. marta dočekuju KK "Beočin".

Objavljeno u Sportske vesti

Kulturni centar Vršac u četvrtak 15. marta, organizuje izložbu skulptura Miodraga Rogana. Otvaranje izložbe zakazanon je za 18 časova u  velikoj galeriji Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura

Tri muškarca, otac i dva sina iz porodice Lepir iz Vršca, pre sedam godina podigli su prvi plastenik na 180 kvadratnih metara i zasadili cveće - kale. Kažu da je to biznis kojim se mogu baviti i početnici, i oni koji su negde zaposleni, jer za sat i po vremena može da se zaradi minimum prosečna plata.

Objavljeno u Vesti
utorak, 13 mart 2018 06:57

Smanjuje se broj nezaposlenih u Vršcu

U Vršcu je prošle godine značajno smanjen broj nezaposlenih - pokazuju podaci Nacinalne službe za zapošljavanje. Toj Službi obratila su se 1.163 poslodavca kojima su bili potrebni radnici.

Objavljeno u Vesti