Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 mart 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 08 mart 2018

Volonteri i korisnici Udruženja "Otvoreno srce sveta" napravili poklončiće i čestitke za 8. mart koje su danas, kao znak pažnje, poklonili damama na Dečjem odeljenju vršačke Opšte bolnice. 

Objavljeno u Vesti

Planinarsko skijaški klub "Železničar Vršac" poziva sve koji žele da obnove svoje članstvo ili da se učlane u klub, da to urade do 1. aprila, jer je procedura dobijanja novih kartica u nadležnosti Planinarskog saveza Srbije.

Objavljeno u Sportske vesti

JKP "Drugi oktobar" povodom Međunarodnog Dana žena, 8. marta,  odlučilo je da obraduje korisnice Gerontološkog centra Vršac simboličnim poklonima.

Objavljeno u Video

U Vršcu se ove i godine tradicionalno održava Međunarodni festival vina Vinofest, koji slavi vinogradarsku tradiciju grada Vršca. Manifestacija će biti održana 16. i 17. marta u Velikoj sali hotela Srbija.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 mart 2018 11:06

Lidl u Vršcu otvara Konkurs za prodavce

Kompanija Lidl Srbija sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije. Ovaj prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, operativno poslovanje će započeti tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.

Objavljeno u Vesti

Maksimalna količina alkohola u krvi za vozače biće smanjena sa 0,3 na 0,2 promila, uz veće sankcije za prekoračenje brzine, dok će kazne za nevezivanje pojasa biti duplirane, predviđeno je izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Objavljeno u Vesti

Fudbaleri OFK Vršac u subotu 10. marta na Gradskom stadionu dočejuju ekipu Plandišta.

Objavljeno u Sportske vesti
četvrtak, 08 mart 2018 08:06

Danas je Međunarodni dan žena

Širom sveta 8. Mart obeležava se Međunarodni dan žena, u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i marš više od 15.000 žena u Njujorku koje su tražile kraće radno vreme, bolje plate i pravo glasa.

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 08 mart 2018 07:58

Vršački OK "Banat" dočekuje "Borac"

Odbojkaši vršačkog OK "Banat" u subotu 10. marta dočekuju OK Borac.

Objavljeno u Sportske vesti

Kulturni centar Vršac u  petak 9. marta od 18h, u Kulturnom centru Vršac, počinje prikazivanje ciklusa dokumentarnih filmova vršačkog režisera Đure Mrđe.

Objavljeno u Kultura