Članci poređani po datumu: petak, 11 maj 2018
Članci poređani po datumu: petak, 11 maj 2018

Dom omladine Vršac (DOV) u okviru manifestacije "Noć muzeja" u subotu 19. maja, organizuje grupnu izložbu slika vršačkih autora.

Objavljeno u Kultura

Gradsko veće grada Vršca dalo je saglasnost na predlog JKP "Drugi oktobar" o smanjenju cena operativnih troškova na Agriko pijaci.

Objavljeno u Vesti

Predsednik Skupštine grada Vršca Nenad Baroš, članica Gradskog veća za kulturu Nataša Maljković Čonić i  član Gradskog veća za obrazovanje Veljko Stojanović, u ime grada Vršca ugostili su juče predstavnike ambasade Izraela,  zamenicu šefa misije ambasade Izraela Jenny Sedov i konzula Noa Levy. Sastanku u Gradskoj kući prisustvovao je i direktor Kulturnog centra Davor Stojković.

Objavljeno u Vesti

Vršački Dom učenika srednjih škola organizovao je 11. tradicionalnu priredbu povodom završetka školske godine. Priredba je održana u NP "Sterija".

Objavljeno u Vesti

Kulturni centar Vršac organizuje u Gradsku smotru folklornog stvaralaštva, odnosno folklornih ansambala.

Objavljeno u Kultura

Revija filmova "Slobodna zona" u Vršcu počinje u ponedeljak 14., i traje do do petka, 18. maja. Revija se održava u bioskopu Kulturnog centra Vršac.

Objavljeno u Kultura

Gradska biblioteka Vršac u okviru manifestacije "Noć muzeja" 19. maja od 17 časova, organizuje izložbu pod nazivom "Hilandar" slikara Emila Sfere.

Objavljeno u Kultura

Gradski ragbi klub "Vršac" (GRK "Vršac") u okviru Prvenstva Srbije u ragbiju - B grupa, u nedelju 13. maja, dočekuje RK Dinamo 1954.

Objavljeno u Sportske vesti

Košarkaši Vršca u nedelju 13. maja, sa početkom u 20:30 časova dočekuje beogradski Partizan.

Objavljeno u Sportske vesti

Mesna zajednica Pavliš poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na takmičenju u pripremanju gulaša. Takmičenje je zakazano za 19. maj, od 9 časova u Pavlišu.

Objavljeno u Vesti