Članci poređani po datumu: subota, 12 maj 2018
Članci poređani po datumu: subota, 12 maj 2018

JKP "Drugi oktobar" uzelo je učešće u velikoj ekološkoj akciji grada Vršca, koja je podrazumevala čišćenje i uređenje zelenih površina na prilaznom putu gradu iz pravca Rumunije, u delu kod gradske deponije.

Objavljeno u Video

Grad Vršac je u saradnji sa JKP "Drugi oktobar", VP "Južni Banat" i firmom "Vojvodina put" organizovao veliku akciju čišćenja i uređenja ulaza u grad Vršac iz pravca Rumunije, u delu kod gradske deponije.

Objavljeno u Vesti

Muzička škola "Josif Marinković" iz Vršca povodom 20 godina postojanja škole, organizuje Svečani koncert nagrađenih učenika škole.

Objavljeno u Vesti
Razvojna agencija Srbije (RAS) razvila je Program podrške konkurentnosti, produktivnosti i internacionalizaciji, u okviru Programa rada RAS za 2018. godinu.
Objavljeno u Vesti

Udruženje za unapređenje mentalnog zdravlja "Duševna oaza"  i vršački Centar za mentalno zdravlje organizovli su i ove godine za svoje članove - korisnike turnir u stonom fudbalu.

Objavljeno u Vesti

Osmi razred osnovne škole na kraju školske 2017/2018 godine, prema prvim statistikama, završiće 71.661 učenik dok u srednjim školama ima mesta za 76.064 đaka. Broj slobodnih mesta veći je za 6.14%  od broja učenika.

Objavljeno u Vesti

Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac uzeli su učešće na  13. Međunarodnom sajmu meda i vina u Negotinu. 

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola "Vršac" organizovala je "Dan otvorenih vrata" za roditelje osmaka koji su zainteresovani da pre konačne odluke o upisu saznaju nešto više o tome šta Poljoprivredna škola nudi svojim budućim đacima.

Objavljeno u Vesti