Članci poređani po datumu: ponedeljak, 14 maj 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 14 maj 2018

Grad Vršac i Centar za socijalni rad organizovali svečano uručenje sertifikata kandidatima koji su uspešno prošli obuku za lične pratioce. Ukupno je uručeno 13 sertifikata.

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 14 maj 2018 12:49

U Vršcu počinje upis mališana u vrtiće

Predškolska ustanova „Čarolija“ Vršac raspisala je Konkurs za prijem dece u radnoj  2018/2019. godini.

Objavljeno u Vesti

Vršački badminton klub "Fanatik" osvojio je tri medalje na prvenstu Srbije u  Beogradu.

Objavljeno u Vesti

Kluba sportskih ribolovaca "Profi Ribolovac" iz Vršca poziva sve zainteresovane da se na vreme prijave za učešće na takmičenjima "Vršački kotlić" i "Srebrna udica grada Vršca" koje se održavaju u okviru manifestacije "Proleće na Vršačkom jezeru".

Objavljeno u Vesti

Članica vršačkog Džudo kluba "Lokomotiva" Katarina Stojaković osvojila prvo mesto na prvenstvu Srbije za juniore u Beogradu.

Objavljeno u Sportske vesti

Pokrajinski sekretarijat  za poljoprivredu,vodoprivredu i šumarstvo raspisao je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za proizvodnju vina i proizvodnju i preradu pečuraka na teritoriji APV U 2018. godini

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 14 maj 2018 08:35

Vršački Forum nerešeno sa Metalcem

Ponovljeni meč poslednjeg drugoligaškog derbija začelja završen je ishodom koji i Vrščane i Gornjemilanovčane vodi u niži rang takmičenja, a ekipu Sopotu ostavlja u ligi. Utakmica je završena rezultatom 3:3 (1:0).

Objavljeno u Sportske vesti

Revija filmova "Slobodna zona" u Vršcu počinje danas 14.maja , i traje  do petka, 18. maja. Revija se održava u bioskopu Kulturnog centra Vršac.

Hotel V1

Kako je najavljeno, večeras od 19 časova na programu film dokumentarni  "Dan oslobođenja".

Pod ljubaznim ali čvrstim smernicama starog fana koji je postao režiser i kulturni diplomata, i na iznenađenje celog sveta, kultni bend Lajbah iz bivše Jugoslavije postao je prva strana rok grupa koja je nastupala u državi-tvrđavi Severnoj Koreji. Suočen sa strogom ideologijom i kulturološkim razlikama, bend se bori da svoje pesme probije kroz iglene uši cenzure, pre nego što dospe do publike koja nikada ranije nije imala priliku da čuje alternativni rok-en-rol. U međuvremenu, propagandni zvučnici su postavljeni na granicu između dve Koreje i najavljeno je odbrojavanje do početka rata. Brda su oživela…uz zvuke muzi

 

 

 

Ciše o filmu možete pročitati: OVDE

Objavljeno u Kultura

Vrščani su u derbiju 26. kola Vojvođanske lige Istok, lako i ubedljivo savladali Kikinđane, rezultatom 3:0 (1:0) i za korak se približili tituli prvaka Vojvođanskog istoka.

Objavljeno u Sportske vesti

Udruženje Vršačka afirmacija umetnika "ARS" (VAU "ARS")  u sredu 16. maja organizuje književno veče pod nazivom "Slovo o - Desanki kao inspiraciji".

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2