Članci poređani po datumu: četvrtak, 17 maj 2018
Članci poređani po datumu: četvrtak, 17 maj 2018

Kompanija "Fintel energija" koja trenutno gradi vetropark "Košava 1" u Vršcu vredan oko 110 miliona evra planira da u narednih pet godina investira u razvoj srpskih vetroparkova još 300 miliona evra, kaže za Tanjug izvršni direktor ove kompanije Ticiano Ðovaneti (Tiziano Giovannetti).

Objavljeno u Vesti
četvrtak, 17 maj 2018 13:24

Maturantska parada sutra u Vršcu

Maturantska parada biće održana sutra 18. maja sa početkom od 12 časova na Trgu Pobede, ispred zgrade Gradske kuće (prostoru između Dvorske ulice i hotela "Srbija").

Objavljeno u Vesti

Vrščanka Natalija Dijak, učenica OŠ "Paja Jovanović" osvojila je drugo mesto na Republičkom takmičenju u atletici.

Objavljeno u Sportske vesti

Gradska uprava Vršac obaveštava sugrađne koji se nalaze u kategoriji ugroženih izbeglih lica iz perioda 1991-1995. godine i poseduju građevinsko zemljište na kojem je dozvoljena individualna stambena gradnja, da ukoliko su podneli zahtev za ili dobili državljanstvo Republike Srbije, žive u kolektivnom centru ili privatnom smeštaju,ili su bivši nosilac stanarskog prava bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji i do sada nisu koristili pomoć u stambenom zbrinjavanju, da se prijave za program dodele pomoći izgradnjom montažne kuće.

Objavljeno u Vesti

Gradska biblioteka Vršac u okviru manifestacije "Noć muzeja" u subotu 19. maja od 17 časova, organizuje izložbu pod nazivom "Hilandar" slikara Emila Sfere.

Objavljeno u Kultura

Gradski muzej Vršac u subotu 19. maja, sa početkom u 19 časova u zgradi "Apoteke na stepenicama" otvara novu postavku prirodnjačke zbirke.

Objavljeno u Kultura

Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Društvo pedagoga tehničke kulture Srbije organizovalo je  59. Republičko takmičenje iz tehnike i tehnologije, odnosno tehničkog i informatičkog obrazovanja u Vršcu, u OŠ "Jovan Sterija Popović".

Objavljeno u Vesti

Ovogodišnja manifestacija "Noć muzeja" u Srbiji, biće održana u subotu 19. maja, a jedan od gradova koji se i ove godine priključio manifestaciji je Vršac, kao i selo Gudurica, odnosno četvrti objekat vršačkog Gradskog muzeja - Muzej Roberta Hamerštila.

Objavljeno u Kultura

Predstava "Kabare, ajde bre" u režiji Branislava Nedića, ponovo gostuje u Vršcu, u subotu 26. maja sa početkom od 20 časova na Velikoj sceni NP "Sterija".

Objavljeno u Kultura
četvrtak, 17 maj 2018 07:42

Pobeda OFK "Vršac" u Perlezu

Fudbaleri OFK "Vršac" savladali su ekipu Vojvodine 1928 iz Perleza, rezultatom 3:2.

Objavljeno u Sportske vesti
Strana 1 od 2