Članci poređani po datumu: petak, 18 maj 2018
Članci poređani po datumu: petak, 18 maj 2018

Učenici završnih razreda šest vršačkih srednjih škola učestvovali su danas tačno u podne u manifestaciji "Maturantska parada" koja je deseti put organizovana u našem gradu.

Objavljeno u Vesti

Vrščanka Ana - Marija Vit, učenica II2 razreda Gimnazije "Borislav Petov Braca" osvojila je drugo mesto na Međuokružnom školskom takmičenje u atletici. 

Objavljeno u Sportske vesti

Vršački atletski klub 1926 (VAK 1926) i ove godine organizovaće tradicionalnu atletsku manifestaciju. Ovogodišnja, šesta "Trka uz stepenice" zakazana je za nedelju 27. maj.

Objavljeno u Sportske vesti

Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju  u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju organizuje Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u  Opštoj bolnici Vršac   u nedelju, 20. maja, od 8 do 16 časova.

Objavljeno u Vesti

Književna opština Vršac (KOV) uzela je učešće u tradicionalnoj manifestaciji "Noć muzeja" koja se održava u subotu 19. maja.

Objavljeno u Kultura

Udruženje građana za negovanje šahovske tradicije Vršac, organizovalo je šahovsku tribinu u Gradskoj kući na kojoj je predavač bio Marijan Kovačević diplomirani psiholog, velemajstor fide u rešavanju šahovskih problema i velemajstor fide u komponovanju šahovskih problema.

Objavljeno u Sportske vesti

Dokumentarni film "500 godina" na programu Kulturnog centra Vršac je večeras 18. maja od 19 časova, u okviru revije filmova "Slobodna zona".

Objavljeno u Kultura