Članci poređani po datumu: ponedeljak, 21 maj 2018
Članci poređani po datumu: ponedeljak, 21 maj 2018

Tokom prethodnog vikenda Vršac je bio domaćin dva značajna događaja, predsvetskog prvenstva i državnih prvenstava Rumunije i Srbije u preciznom sletanju na cilj paraglajderom.

Objavljeno u Vesti

Na inicijativu grada Vršca i gradske samouprave, vršački Gradski muzej je u okviru tradicionalne manifestacije "Noć muzeja" organizovao svečano otvaranje nove postavke Prirodnjačke zbirke u zgradi "Apoteke na stepenicama".

Objavljeno u Kultura

Poslodavci u Srbiji moći će od oktobra ove godine svojim zaposlenima da isplaćuju zarade i neradnim danima, čak i noću. Građani će istog trenutka na svojim računima imati uplaćeni novac

Objavljeno u Vesti

Premijera nove predstave ansambla vršačkog pozorišta "Sterija" "Heroj nacije" zakazana je za utorak 22. maj, na Velikoj sceni sa početkom od 20 časova.

Objavljeno u Vesti

Koncert škole rok gitare vršačkog muzičara Branislava Santrača, pod nazivom "Buli The Kid" zakazan je za petak 25. maj u vršačkom Domu omladine (DOV).

Objavljeno u Vesti

Hor Visoke škole strukovnih studija za vaspitače „Mihailo Palov“ i Učiteljskog fakulteta u Beogradu, nastavnog odeljanja u Vršcu, pod dirigentskim vođstvom prof. Jasmine Stolić, osvojio je, po drugi put, prvo mesto, zlatnu medalju sa 98 bodova na Međunarodnom takmičenju „Majske muzičke svečanosti“ održanom u Bijelini, u konkurenciji ženskih i muških profesionalnih i akademskih horova.

Objavljeno u Kultura
ponedeljak, 21 maj 2018 10:28

Organizovan Festival fanfara u Vojvodincima

Tradicionalni festival fanfara i ove godine organizovan je u vršačkom selu Vojvodinci.

Objavljeno u Vesti

Poljoprivredna škola "Vršac" u sredu 23. maja organizuje tradicionalnu manifestaciju posvećenu promociji multikulturalnosti u Vršcu, pod nazivom "Multikulturalnost - bogatstvo naše sredine".

Objavljeno u Vesti
ponedeljak, 21 maj 2018 08:53

Organizovana akcija uređenja sela Izbište

Savet MZ Izbište organizovao je akciju uređenja centra sela i seoskog parka. 

Objavljeno u Vesti

Kultni beogradski alternativni rok sastav Dža ili Bu održaće koncert vršačkom Domu omladine u subotu 26. maja.

Objavljeno u Kultura
Strana 1 od 2