Članci poređani po datumu: utorak, 22 maj 2018
Članci poređani po datumu: utorak, 22 maj 2018

Svetski dan zaštite biodiverziteta 22.maj, obeležen je i u Vršcu. Ovaj značajan datum bio je povod da od čuvara prirode RJ Zelenilo, Milivoja Vučanovića saznamo - koliko i na koji način JKP "Drugi oktobar" brine o zaštiti životne sredine.

Objavljeno u Video

Predstava "Na pučini", po tekstu Slavomira Mrožeka, u izvedbi Omladinske dramske trupe, zakazana je za sredu 23. maja u Gradskoj biblioteci Vršac.

Objavljeno u Kultura

Prelaskom Ljubomira Markovića, do juče odbornika LSV, odbornička grupa SNS ima više nego dvotrećinsku većinu u Skupštini opštine.

Objavljeno u Vesti

Gradska uprava grada Vršca, objavila je Javni poziv o poveravanju vršenja poslova iz oblasti fizičke kulture i kulture.

Objavljeno u Vesti

Dečaci vršačkog RK "Mladost" učestvovali su na finalnom turniru Prve lige Vojvodine u rukometu za dečake do 14 godina. Glavni rivali Vrščanima bili su rukometaši eminentnih vojvođanskih klubova "Jugović" iz Kaća i "Grafičar” iz Bezdana.

Objavljeno u Sportske vesti

Prodavac nekretnine koji je u braku u obavezi je da prilikom sklapanja ugovora i njegove overe kod notara povede bračnog partnera. To propisuje Porodični zakon, koji jasno definiše zajedničku imovinu.

Objavljeno u Vesti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu ekipu Vršca sa ubedljivih 89:50 (21:11, 29:16, 19:13, 20:10) i tako poveli sa 1:0 u četvrtfinalu plej-ofa Super lige Srbije. 

Objavljeno u Sportske vesti

Književna opština Vršac (KOV) predstaviće večeras  22.maja sa početkom u 18 časova, u Gradskoj biblioteci Vršac zbirku poezije Sande Ristić Stojanović "Četvrtina apsurda" (Gramatik, 2017).

Objavljeno u Kultura

Muzička škola "josif Marinković" povodom obeležavanja 20 godina postojanja i rada škole, u sredu 23. maja organizuje koncert "Boje jednog sna".

Objavljeno u Kultura

Animirani, sinhronizovani 3D film "Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona" na programu bioskopa Kongresno.muzičke dvorane Centra milenijum je u četvrtak 24. maja u 18h, i u petak 25. maja u 18h.

Objavljeno u Kultura